2777
2789

دوستان یه سوال دارم لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید ، تو مجازی پر شده از اینکه وای به جای گرسنگی بچه های غزه از گرسنگی بچه های سیستان بگید ، حالا من تا الان این استان نرفتم برا سواله واقعا اونجا مردم مشکل تغذیه دارن؟! چرا ؟ مگه نمیشه کشاورزی کنن یا کار کنن مواد غذایی بگیرن خدای نکرده قحطی که نیست ، چرا اینطور میگن؟ مشکل چیه؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب هستهیچی ندارن ن آبی ن برقی ن گاز درستی تو فکن وضیت تو شهر اینه بقیه جاها ک پایین تره چیه؟البت ...

آخه مگه اونا نماینده ندارن تو مجلس ، شهردار و استان دار و ... بودجه ندارن مگه ، چرا باید این وضع باشه؟! من خوزستانی ام حتی دور افتاده ترین روستا هامونم تو دل کوه ها دیگه این چیزا رو دارن🙁 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

آخه مگه اونا نماینده ندارن تو مجلس ، شهردار و استان دار و ... بودجه ندارن مگه ، چرا باید این وضع باش ...

اخه اونجا ابن چیزا رو درک دارن؟عذر میخوام میزنن طرفو با ی تیر خلاص میکنن ،کی میتونه اونجا رو جم و جور کنه؟و در زمینه های دیگ ک خب این دولته ک باید جواب بده مردم بدبخ چیکار کنن .اصلا اون قسمتو ک حساب نداره دولت

اخه اونجا ابن چیزا رو درک دارن؟عذر میخوام میزنن طرفو با ی تیر خلاص میکنن ،کی میتونه اونجا رو جم و جو ...

چی بگم والا ، واقعا برام عجیبه