2777
2789

پسره هم ادم درستی نیست همسن خواهرمه دوتاشون ۱۵ سالشونه با هم درارتباط نیستن عشقشونم دو طرفس پسره یه بار اعتراف کرده

تو تاپیک قبلم گفتم دخترعموم ولی در واقع خواهرم بود الکی گفتم دخترعمو

الان با اصرار ازش پرسیدم چرا گریع کردی تو حموم گفت گریه کردم که چرا اونو دویت دارم با اینکه ادم خوبی نیست….

الان چکار کنم به نظرتون چه کاری از دستم برمیاد

ب مامانم بگم یا ن

خواهرم کفت به مامان نگو نمیدونم چکار کنم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری 

همه این دورانو رد کردن 

بزرگ میشه خاطره میشه براش 

شایدم دوتا فحش به خودش بده🥴

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مادرتون منطقی هستند؟اگر به روش نمیارن با خانواده در میون بزارید تا یک فکری بکنید زمان عاشق شدن نیست قطعا. و چه کسی بهتر از مادر و خواهر خودش تا مشکلش رو حل کنه؟ لازم شد روانشناس بره یا کمکش کنید باهم باشید فراموش میکنه 

هیچ کاری همه این دورانو رد کردن بزرگ میشه خاطره میشه براش شایدم دوتا فحش به خودش بده🥴

منم عاشقم از بچگی عاشق یکی بودم که محاله ولی تا این حد نبودم که گریهکنم و افسرده شم….

هنوزم دوسش دارم ولی نه تا این حد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

مادرتون منطقی هستند؟اگر به روش نمیارن با خانواده در میون بزارید تا یک فکری بکنید زمان عاشق شدن نیست ...

به مانانم گفتم که عاشق شده مامانم فکرش مشغول شد الان تا عصبی میشه از دستش به روش میاره…

الان میگه گریه هامو نگو بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40