2777
2789
عنوان

دارم برا همیشه میرم🙃

163 بازدید | 9 پست

بابغض وسایلامو جمع کردم

میدونی چیه؟ خاطرات بد وخوب زیاد اینجا داشتم دلم برااتاقم تنگ میشه دلم برا خونمون تنگ میشه دلم برا امامزاده مون و شهرمون تنگ میشه دلم برا دروازه قران و شاهچراغ و سعدی وباغ ارم و...تنگ میشه

بخاطرشرایط کاری و تحصیلی داریم میریم یزد..

ی استان غریب و چندهاکیلو متردورتر از شیراز🙃

فردا ساعت هشت میریم...خودمون خواستیم ک بریما ولی خب الان نمیدونم چرا اشکام بند نمیان🙃

برامون دعاکنید همه چی خوب پیش بره🙃

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که همه چی برات خوب پیش بره ما هم ۴ سال پیش یهو جمع کردیم رفتیم ی شهر دیگه به خاطر ی سری شرایطی که پیش اومد 🫂🩷

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

خیلی ناراحت شدم فکر کردم داری از ایران میری کلا 🥺خداروشکر از یه شهر به شهر دیگه دارین میرین

دلم اشوبه🙃

اشکام بندنمیان🙃

امشب اخرین شبیه ک تواتاق خودمم اتاقی ک بیست وخورده ای توش زندگی کردم وکلی خاطره دارم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

عزیزم انشالله که همه چی برات خوب پیش بره ما هم ۴ سال پیش یهو جمع کردیم رفتیم ی شهر دیگه به خاطر ی سر ...

قربونت 

ممنون ازدعای خوبت عزیزم

موفق باشی عزیز دلممنم الان ۱۷ ساله تو غربتم واقعا سخته ایشالا خدا دلتو آروم کنه♥️

عزیزمی🙃

بیست وخورده ای من اینجا زندگی کردم کلی خاطره دارم...ب مادربزرگم وابستم خونش کنار مابود تنهابود هرروز پیشش بودم دلم براش تنگ میشه🙃

برا امامزاده مون ک هروقت دلم میگرف میرفتم پیشش