2777
2789
عنوان

امشب اصلا خوابم نمیبره

212 بازدید | 38 پست

خیلی ناراحتم بدترین چیزا دارن حالمو بد میکنن ,بحث یه عمر زندگی وسطه ,شوهرم احساس میکنم بد کرده بمن ,خیلی داغونم ,خیلی عادی چهل شب بخاطر دیسک پاره و زایمانم  خونه مادرم بودم میومد اونجا پیش مادرم اینا میگفت میخوام برم دوش بگیرم ,و اینکه وقتی رفتم خونه هیچی حرفی با من نزد بلکه جاشو هم از من جدا کرده ,امروزم بعد از دوماه متوجه شدم که یه دختر مجرد بهش پیام داده البته معلومم نیست که مجرده ۹ سال ازمنم کوچکتره و من ندونستم ,حالا بچم سه ماهه هست و نمیدونه من فهمیدم خیلی دارم زجر میکشم جاشو ازمن دور میکنه ,وقتی میخوابم بالششو میبره دور تر ازمن  ,توی تویتر همون دختر بهش پیام داده بود دیدی تونستم و یه استیکر بوسه ناراحتم که چقدر وارد احساسات شدن من بیخبر داشتم بچه داری میکردم پدرو مادرمم طلاق گرفتن جایی ودارم برم

من مراسم خواستگاریم بود امشب 

بعدم بریم آزمایش خون 

بعدم خرید حلقه و این حرفا 

کلا بیخاب شدم

تازه کلا 4زور بم مرخصی دادن یزیدا

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوشبخت بشی❤

مرسی گل ممنوووووونم 🌹🙏💐

خوشبختی همه جوونا مملکتمون کسایی که لیاقت همو دارن

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

منم یکساله دارم عذاب میکشم نه که قبلش خوب بوده باشه ولی از اون موقع جهنم شده شوهرم با یه زنیکه که مثلا همکاره انقدر صمیمیه امروز فهمیدم ۳ میلیون کادو تولد بهش داده از ناراحتی خوابم نمی‌بره 

باخودش مستقیم صحبت کن بگو داستان چیه؟چی شده؟مگه بچه و زندگیتو دوس نداری؟بشین باهاش حرف بزن

اون خیلی مارموز تر ازین حرفاست برعکس میخوابه که من نبینم چکار میکنه  نمیدونم چکار میکنه  و کجا باهاش حرف میزنه  توی توییتر پیامو.دیدم رفتم روش پاک شد ,و اینکه اگرم صحبت کنم نمیفهمم چکارا کرده فوقش خودشو جمع میکنه من نبینم ,واینکه اگه.دوس نداره پیش من میگه دارم و هر وقتم باهاش حرف میزنم دوباره بعدش همون کار خودشو تکرار میکنه

منم یکساله دارم عذاب میکشم نه که قبلش خوب بوده باشه ولی از اون موقع جهنم شده شوهرم با یه زنیکه که مث ...

چیییی؟؛!!؟؟ 

چه معنی داره مرد و زن همکار بهم کادو بدن ؟!؟؟ 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چیییی؟؛!!؟؟ چه معنی داره مرد و زن همکار بهم کادو بدن ؟!؟؟

آره دیگه این لعنتی اینجوریه برو تاپیک ام بخون همین امشب از رو ناچاری که شاید کسی یه راهنمایی بکنه گذاشتم  ،دارم از غصه داغون میشم 

منم یکساله دارم عذاب میکشم نه که قبلش خوب بوده باشه ولی از اون موقع جهنم شده شوهرم با یه زنیکه که مث ...

مواظبش باش من از سادگیم اینطور شدم ,من نمیدونستم ازین کارا هم میکنه قبلش ازین کارا ندیدم ازش اما  روز پنجشنبه شب جمعه بود که کبودی روی شو نش دیدم ,ولی گفت دوستم ازم گاز گرفته شوخی کردیم یه شیشه شیر موزم درست کرد عصرش گفت ببرم برا دوستم که گفته خونه و زندگی ندارم کسی ندارم برام درست کنه ازین چیزا ,

مواظبش باش من از سادگیم اینطور شدم ,من نمیدونستم ازین کارا هم میکنه قبلش ازین کارا ندیدم ازش اما رو ...

چه کاری ازم بر میاد الان انکار میکنه میگه ازش پول قرض گرفته بودم پس دادم بهش ،ولی میخوام روی گوشیش برنامه جاسوسی نصب کنم الان نه چند وقت دیگه