2777
2789
عنوان

چرا تک فرزند بودن تو نی نی سایت جرمه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 40 پست
چرا گناه داشته باشه؟

بزرگ میشه و تنها میشه

مخصوصا وقتی پدر و مادرش بمیرن خیلی تنها میشه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دو سه فرزندی ها از همه بدترن بخدا

ما دو تا فرزندیم. کلا بنظرم شرایط خانواده خیلی تاثیر داره. مثلا من خودم چون میدونم شرایط بچه داری رو ندارم و کلا بدم میاد، شرایط مالیشو هم ندارم نمیارم. 

خژ

یلیا رو دیدم فقط میارن که بچه تنها نباشه ! والا گربه هم شکمش گرسنه باشه بچه نمیاره والا 

بزرگ میشه و تنها میشهمخصوصا وقتی پدر و مادرش بمیرن خیلی تنها میشه

من تک فرزندم خیلی خیلی بی نهایت راضیم و تعجب میکنم بعضیا میگن ناراضیم

حالا دوستام ک خاهر برادر دارن دشمن خونین باهم و ارزوی مرگ همرو میکنن

من تک فرزندم خیلی خیلی بی نهایت راضیم و تعجب میکنم بعضیا میگن ناراضیمحالا دوستام ک خاهر برادر دارن د ...

تو سن تو آره

۳۰ به بعد میفهمی چی میگم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
اونموقعم ادم ازدواج میکنه و بچه دار میشه😐چرا فکرکردین خاهر برادر قراره غم خار ادم بشه در اینده؟ من ...

تمام بار پیری پدر و مادرت رو دوش تو میشه

انشالله که سلامت باشن ولی واقعیته

امیدوارم برای تو اینجوری نشه