2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب این پسر

136 بازدید | 8 پست

اینو بگم خودش اینجا نیست خونه پدر مادرش همسایمونه...کارش شهر دیگست و اخر هفته ها برمیگرده

من حدود دو سال میشد اصلا نمیدیدمش رفتو امدش کم شده بود یا هر چی من و ایشون با هم هم مسیر نمیشدیم....اما بعد دو سال نمیدونم دست تقدیر یا هر چی خیلی خیلی زیاد تصادفی همو میدیدیم...بعد مدتی بیرون با مامانم دیدمش اولین بار جوری خشکش زده بود نگام میکرد که مامانم متوجه شد رفتار غیر طبیعیشو چون حتی یادش رفت جواب سلام مامانمو بده. من اون لحظه ناراحت شدم چون فک کردم از عمد بود...اما مامانم میگفت جوری نگاش رفته تو صورت تو منو کلا ندیده!..بعد اون رفتارای عجیبترش شروع شد...منو میدید هی از دور نگام میکرد یا میدید بیرونم اونم بیرون وایمیستاد و خونه نمیرفت ...اومد عیادت پدربزرگم(آشنای خونوادگی هستیم) باهاش چند ثانیه چشم تو چشم شدم جوری رفت هپروت که خالم اسمشو صدا زد نشنید بعد با لکنت جواب داد

و همش از دور هم که منو میبینه مبخواد یه جوری علنی بهم توجه کنه....

من نمیفهمم این ادم هیزه؟ علاقه منده؟ دردش چیه و از کجا باید بفهمم...چون ذهنم درگیرش شده و بهش بی حس نیستم....و متاسفانه همش تقصیر خودش بود که شروع کرد نخ غیر مستقیم دادن...و حداقل اگه جلو میومد حرفی میزد اینجوری بلاتکلیف نبودم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
دیوونس جدیش نگیر

خب اخه نمیفهمم چرا اینجوریه

والا منم کاری نکرده بودم فک کنه بهش کشش دارم اوایل

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نادیده بگیرش کلااگه اومد جلو ک میتونی بش فکر کنی... اگه هم نیومد ضرر نکردی

اخه حس بدی میگیرم...

من واقعا رفتاری نکردم که اینجوری کنه...همش میگم نکنه داره بازیم میده

اخه حس بدی میگیرم...من واقعا رفتاری نکردم که اینجوری کنه...همش میگم نکنه داره بازیم میده

امکان بازی دادنت زیاده

بخاطر همین میگم روش حساب نکن

چون زیاد پیش اومده برا دور و بریام

زندگیتون پر از عشق