2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی بمیرم

دیشب و پریشب از درد مردم صبح از بس اشک ریختم پشتیم خیس شده بود 

والا من هیچییی روم اثر نکرد فقط نون خشک اگه داری برا معده خوبه و سیب زمینی یکم آرومم می‌کرد 

به پهلو هم بخوابی کمکه

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

منم کپ خودتم

دکتر برو و استرس ناراحتی سمه 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

وای الهی بمیرمدیشب و پریشب از درد مردم صبح از بس اشک ریختم پشتیم خیس شده بود والا من هیچییی روم اثر ...

خدانکنه عشقم خسته شدم از درد معده نمیدونم چکار کنم وای مخصوصا غذا میخورم سرفه میکنم ببخشید غذا برمیگرده گلوم میسوزونه

شما هم به پشت کمر و کتف چپت میزنه خیلی بده رفتی دکتر؟

اره انقددردداره که نمیتونم بشینم .هروقت اینجوری میشم رفتم بیمارستان امپول معده رو به بازوم زدن کم کم اروم گرفتم 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

خدانکنه عشقم خسته شدم از درد معده نمیدونم چکار کنم وای مخصوصا غذا میخورم سرفه میکنم ببخشید غذا برمیگ ...

من فردا میرم دکتر ۴ روز رفلاکس شدید بودم ۲ شب آخر عین خودت غذا بر میگشتم گلوم ترش میکردم آب تو دهنم پشت هم جمع میشد حالت تهوع اصلا یه وضعی

استرس و ناراحتی سمه برامون که من الحمدالله زندگیم با استرس در آمیخته شده

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))

اره انقددردداره که نمیتونم بشینم .هروقت اینجوری میشم رفتم بیمارستان امپول معده رو به بازوم زدن کم کم ...

الهیی عزیزمم منم هینطوریم شوهرم میگه غذا بد میخوری صبحونه و ناهارت یکیه شام کم میخوری