2777
2789
عنوان

همانژیوم کبدی

59 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها همانژیوم کبدی کیادارن؟ این سونو امروز مجدددادم بازگفته همانژیوم کبدی.چندروز پیش یه سونوجای دیگه دادم بجزکبدچرب وهمانژیوم گفته بودشن کلیه داری ولی امروزسونو دادم جایی که میگن خیلی دقیقه گفت همانژیوم چیزی نیس وشن کلیه نداری وفقط کیست تخمدان داری که آبکیه خودش دفع میشه . همش زیردلم دردداره😢 نکنه دفع نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیپروترون البته گفت بدون دارو هم رفع میشه شما درد دارید ؟

آره هم سمت راست شکمم درد دارم .هم گاهی زیرشکمم . دکترگفت همانژیوم کبدی وکیست تخمدان  گفت هردوش چیز مهمی نیس  ودارو لازم نیس . ولی درد دارم هرچندشدیدنیس ولی خب احساس سنگینی هم دارم 

آره هم سمت راست شکمم درد دارم .هم گاهی زیرشکمم . دکترگفت همانژیوم کبدی وکیست تخمدان گفت هردوش چیز م ...

اره عزیزم منم همینطور دکتر گفت دارو لازم نداره خودش میره ولی من باز نگران هستم میترسم همانژیوم چیه