2777
2789

مادرشوهرم جدیدا حوصلش رفته من تاحالا نوزادمو نذاشتم پیشش اما خواهرشوهرم هرجلمیخادبرع بچهاشو میذاره پیشش من دوبارفقط گذاشتم اونم واجب بود ونوزادم۸ماهشه و یبارم مه برای خرید باهمسرم رفتیم بیرون گذاشتیم پیش مادرشوهرم و واقعا اگه مادرم نزدیکم بود وشهردیگه ای نبود میذاشتم پیش اون یااگه دوست وفامیلی داشتم خلاصه هرسه بارمادرشوهرم بسیارغر زده وهی میگفت خیلی گریه کرده بهونه گرفته ودرصورتی که من کارم دوسه ساعته تموم میشد میومدم و هی مادرشوهرم غرمیزد میگفت بچه هرکاریم کنی پیش پدرمادرش بهتر میمونه اینا و گفت عیبی نداره هروقت کارداشتی بذاری اینجابچه خودمونه دیگه...وحرفای متناقض و ازیه طرف هروقت میرم اونجا البته که کارزیادمیکنم وکمک میدم اما مادرشوهرم وقتی خواهرشوهرمم هیت هی خودشو میچسبونه به اون و فقط ازون نطر میپرسه درباره غذا وهمه چی وفقط برای بچهای اون خوراکی میخرن انگارما بوقیم اینا خلاصه این بخشی از رفتاراشون بود خانواده شوهرمنم مث همه خانواده شوهرا یسری اذیتای دیگه هم دارن...الان بنظرتون روزایی که خواهرشوهرم هست نرم یاکلا کمتربرم یه مسئله ای هست که من چون همسایه هامون بسیار بد وبی ملاحظه و سروصدا کن هستن درواقع همش ازخونم فرارمیکنم وبه جای اروم واینجا جایی به جز خونه مادرشوهرم ندارم حالا چکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین خونت بچتم واقفا وطیفه ای ندارن نکه دارن ۳ساعتم کم نیست خب گداشتی پیشش معلومه بچه گریه میکنه حرف ...

اخه چکارکنم کارواجب بود اماحان داشتم بچمم کسیو نداشتم یذارم ولی انثد غرزد مادره

یاهمینجوری قبولشون کن بدیاشون به چشمت نیاد(چون کس دیگه ای رو نداری)یاکلا نرو.

خب بین همین دومورد موندم خونم میمونم دائم استرس وحشتناک و حال خرابی اونجاهم میرم خب رفتارش زیاد جالب نیس گاهی

اخه چکارکنم کارواجب بود اماحان داشتم بچمم کسیو نداشتم یذارم ولی انثد غرزد مادره

پس ی گوشت بکن در یکی دروازه

بچه ۸ماهه ۳ساعت مادرش نبینه طبیعیه گریه کنه 

بهت حرفی نزده برخورده

خب بین همین دومورد موندم خونم میمونم دائم استرس وحشتناک و حال خرابی اونجاهم میرم خب رفتارش زیاد جالب ...

خونت عوص کن 

یا حال خرابت تحمل کن 

یا رفتی غر نزن پس 

انقدر زیاد میری دیگه احترامی نداری

خونت عوص کن یا حال خرابت تحمل کن یا رفتی غر نزن پس انقدر زیاد میری دیگه احترامی نداری

اره راس میگی همسرم اصرارمیکنه ومیگه اونا دوس دارن مابریم ایناچون یه پسردارن ولی خب رفتارمادرشوهرم زیاد جالب نیس منم متنفرم ازش ولی جایی به جزاونجاندارم

پس ی گوشت بکن در یکی دروازهبچه ۸ماهه ۳ساعت مادرش نبینه طبیعیه گریه کنه بهت حرفی نزده برخورده

اخه میدونی حس کردم منظورش اینه دیگه نذاریم پیشش وواقعا من خودمم خرنیستم اگه کسیو داشتم نمیذاشتم پیشش حتما راهی نداشتم

خب بین همین دومورد موندم خونم میمونم دائم استرس وحشتناک و حال خرابی اونجاهم میرم خب رفتارش زیاد جالب ...

همیشه رفتارشون یکنواخت باقی نمی مونه.انشاالله باشمابهترمیشن.برو وزیاد حساس نباش.به غرزدناش توجه نکن.اونجوری میگه که زیاد بچتو باهاش تنها نذاری.تفاوت رفتارش با دخترش هم احتمالا بنابا درخواست دخترشه.به هردوشون محبت کن

همیشه رفتارشون یکنواخت باقی نمی مونه.انشاالله باشمابهترمیشن.برو وزیاد حساس نباش.به غرزدناش توجه نکن. ...

اره خیلی به دخترش توجه میکنه قبلا اینطورنبود الان مثل ندید بدیدهارفتارمیکنه ومنم توشهرغریب دلم میگیره میرم اونجاراستی گلم شماحس ششمی هستی؟یاازروی تجربه میگی؟

به نظرم نوه دختری اکثرا عزیزتره و انگار براشون منتی نیست. ولی نوه های پسری اینجور مواقع انگار فقط واسه عروسن و پسرشون دخالتی در تولیدش نداشته

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...