2777
2789

امروز سرخاکش بهش گفتم هیچوقت نمیبخشمت چون تو با رفتنت منو نابود کردی داغونم کردی افسرده شدم روحیم خراب شد از درس و زندگی منو انداختی و شدم یه آدم روانی بهش گفتم هیچوقت نمیبخشمت که باعث شدی منی که از قبرستان وحشت داشتم حالا همش بخوام بیام اینجا پیش تو بهش گفتم تو می‌دونستی من چقدر آرزوی لباس عروس داشتم چقدر ذوق عروسیمونو داشتم و برای همین هیچوقت نمیبخشمت ولی الان پشیمونم یعنی حرفامو شنیده؟

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خیلی غمگینی از این فکرا دربیا برو یه دوش بگیر آب بخوره حالت عوض بشه بعد یه فیلم بزار تا چشات سنگین بشه خوابت ببره 

اونم از غصه تو غصه اش میگیره بخاطر اونم شده مراقب خودت باش

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

خدا رحمتش کنه ب شما هم صبر بده ولی مگه مرگ دشت خود آدمه ؟ چرا عذابش میدین خدارو خوش نمیاد

حالا انگار اون می‌شنوه 

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

امشب خیلی غمگینی از این فکرا دربیا برو یه دوش بگیر آب بخوره حالت عوض بشه بعد یه فیلم بزار تا چشات سن ...

اره غمگینم چون امشب خیلی تنها بودم 🙂وقتی تنها باشم بهم فشار میاد

نه عزیزم به نظرم آدما وقتی فوت میشن دیگه میرن که برن هیچوقت نه مارو میبینن نه صدامونو می‌شنون وگرنه اینقدر بی قراری های مارو می‌دیدن که دیوونه میشدن

نگو اینطوری اونا که دست خودشون نبوده😭منم شرایطم اینه

سلام خوبی؟ دوقلوهات خوبن خودت در چه حالی

چطور فوت کرد نامزدت

🫤😕