2777
2789
عنوان

امروز به نامزدم گفتم نمیبخشمت الان پشیمونم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 36 پست
نمیشنوه ولی حس میکنه ناراحتتون رو میبینه و متوجه میشه ب خدا حس میکنه

اون خیلی وقته منو رها کرده فراموش کرده حتی خودش بهم گفت دیگه نیا سرخاکم داری اذیتم میکنی

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم عمر دست خداست، خدا هم آدمای مهربون دوست داره زود میبردشون پیش خودش الان به این فکر کن نامزدت حالش خوبه آرامش داره در بهشت خدا بیامرزتش خدابهت صبر بده ایشالا براش فاتحه صلوات فرستادم 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

سلام نه داغون امروز خاکسپاری پسرخاله م بود

چرا چیشده جوون بودن ؟

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

۲۱ ساله ش بود ایست قلبی

روحش شاد

اون خیلی وقته منو رها کرده فراموش کرده حتی خودش بهم گفت دیگه نیا سرخاکم داری اذیتم میکنی

خب دیگه چرا یکی رو ک دستش از دنیا کوتاهه رو اذیت میکنی ؟

نمیگم فراموشش کن ولی یکم ب خودت بیا مرگ نه دست تو بود نه اون 

یاد داستان سم هستم بفرمایید افتادم ا

داستان اونم مثل داستان شماست دوست داشتی بخون 

اره غمگینم چون امشب خیلی تنها بودم 🙂وقتی تنها باشم بهم فشار میادنه عزیزم به نظرم آدما وقتی فوت میشن ...

پاشو خودتو مشغول کاری کن غم انتها نداره هی بیشتر توش غرق میشی سعیتو بکن از این غم فرار کنی

اون بنده خدا هم الان یه زندگی جدید داره اونم تو رو میبینه ازت خبر داره ولی دلش نمیخواد اینقدر خودت رو اذیت کنی اون الان تو یه دنیای بهتری داره زندگی می‌کنه دوست داره توام در آرامش باشی فکر نکن اون تموم شده فکر کن رفته یه سفر طولانی توام ازش بی‌خبری 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

خب دیگه چرا یکی رو ک دستش از دنیا کوتاهه رو اذیت میکنی ؟نمیگم فراموشش کن ولی یکم ب خودت بیا مرگ نه د ...

آخ عزیزم تو چه میدونی که من چی کشیدم و چه روزایی گذروندم و چه شبایی صبح کردم که میگی اونو اذیت میکنم اگه به اذیت شدنه که من پوست انداختم بعد ۲ سال هنوز خوب نشدم

پاشو خودتو مشغول کاری کن غم انتها نداره هی بیشتر توش غرق میشی سعیتو بکن از این غم فرار کنیاون بنده خ ...

هرچقدرم خودمو مشغول کنم شب فکر میگیرتم اره اون رفته جای خوبی من دلم به حال خودمو و آرزوهایی که خراب شد میسوزه 

هیچ مریضی نداشت خواست بره شنا کنه همبن که می‌خواست شیرجه بزنه یهو دستشو گذاشت رو قلبش و تمام😭

ای وای خدا بیامورزدش ،اونوقت من همش قلب دردم اینقد بیخیالم یه دکتر نمیرم 🥲

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن