امروز سرخاکش بهش گفتم هیچوقت نمیبخشمت چون تو با رفتنت منو نابود کردی داغونم کردی افسرده شدم روحیم خراب شد از درس و زندگی منو انداختی و شدم یه آدم روانی بهش گفتم هیچوقت نمیبخشمت که باعث شدی منی که از قبرستان وحشت داشتم حالا همش بخوام بیام اینجا پیش تو بهش گفتم تو میدونستی من چقدر آرزوی لباس عروس داشتم چقدر ذوق عروسیمونو داشتم و برای همین هیچوقت نمیبخشمت ولی الان پشیمونم یعنی حرفامو شنیده؟
خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
اره غمگینم چون امشب خیلی تنها بودم 🙂وقتی تنها باشم بهم فشار میادنه عزیزم به نظرم آدما وقتی فوت میشن ...
پاشو خودتو مشغول کاری کن غم انتها نداره هی بیشتر توش غرق میشی سعیتو بکن از این غم فرار کنی
اون بنده خدا هم الان یه زندگی جدید داره اونم تو رو میبینه ازت خبر داره ولی دلش نمیخواد اینقدر خودت رو اذیت کنی اون الان تو یه دنیای بهتری داره زندگی میکنه دوست داره توام در آرامش باشی فکر نکن اون تموم شده فکر کن رفته یه سفر طولانی توام ازش بیخبری
هر گامی که یک زن برای حقش برمیدارد، راهی تازه برای نسلهای بعد باز میکند تا آزادی را نفس بکشند.
خب دیگه چرا یکی رو ک دستش از دنیا کوتاهه رو اذیت میکنی ؟نمیگم فراموشش کن ولی یکم ب خودت بیا مرگ نه د ...
آخ عزیزم تو چه میدونی که من چی کشیدم و چه روزایی گذروندم و چه شبایی صبح کردم که میگی اونو اذیت میکنم اگه به اذیت شدنه که من پوست انداختم بعد ۲ سال هنوز خوب نشدم
خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔