2777
2789
عنوان

هنوزم نباید جگر بخورم؟!😕😕😕

201 بازدید | 17 پست

سلام

من توی 27 هفته هستم. ازاول بارداریم جگر نخوردم. بخاطر ریسکش. دیروز جواب ازمایش خونمو گرفتم. کم خونی دارم. الان هم ضرر داره خوردن جگر؟ حتی یکی دوبار؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کم خونی هر روز تخم مرغ بخور و فراوون عدسی

منم جگر نخوردم تا الان میترسم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

زیاد نخور. هوس کردی یه کوچولو بخور.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نه بابا بخور

واقعا؟! خطرنداره؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
اگه هوس کردی بخور یه سیخ

هوس که نه. واسه کم خونی میگم

چه ریسکی داره

میگن ویتامین آ زیاد داره که واسه بچه خوب نیس

سوال منم همینه من هفت هفتمه دکتر گفت جگر و زعفران و ماهی و فلفل نخور یعنی تا اخر حاملگی نخورم؟؟

من که زعفران و ماهی و فلفل زیاد خوردم