m❤h مدیر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 عنوان هنوزم نباید جگر بخورم؟!😕😕😕 | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 17 پست سلاممن توی 27 هفته هستم. ازاول بارداریم جگر نخوردم. بخاطر ریسکش. دیروز جواب ازمایش خونمو گرفتم. کم خونی دارم. الان هم ضرر داره خوردن جگر؟ حتی یکی دوبار؟ روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤ 1397/01/15 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m❤h مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 اخخخخ من الا هشت تا سیخ زدم نووووش جون روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
m❤h مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 عزیزم واسه کم خونی تخم مرغ ،غذای دریایی،میوه های خشک شده مثل سیب ،گوشت.اینا خوبن مرسی عزیزم روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
m❤h مدیر استارتر عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 3533 وای من اگه جیگر نخورم میمیرم ینی هرکی بیاد خونه ما واسم جیگر میخره😂😂 باردار نیستما دیدم موضوع را ... 😂😂😂😂😂نوش جان روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤