2777
2789
عزیزم تتو کردن اشکال شرعی داره نکن این کار رو.یه کتاب بهت معرفی میکنم بخون خیلی ارومت میکنه.ارام دل ...

منم نزدیک شدن به خدا فقط ارومم کرد فقط اینکه نذاشتن ببینمش خیلی سخت میکنه همچیو.

بله منم حین زایمان از دست دادمش فدای قلب کوچولوش بشم قلبش کامل نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نزدیک شدن به خدا فقط ارومم کرد فقط اینکه نذاشتن ببینمش خیلی سخت میکنه همچیو.بله منم حین زایمان ا ...

عزیزم منم یکسال و دوماهه میگذره.اقدام نکردین .منم نذاشتن درست ببینمش 38هفته بودم بچه کامل وسالم بود با بند ناف از دنیا رفت.بچمو خودم تو کارتن اوردم تا دم ماشین تو صندوق عقب ماشین یه لحظه باز کردم کارتنا حتی نذاشتن دست بهش بزنم چه برسه که ببوسمش.

عزیزم منم یکسال و دوماهه میگذره.اقدام نکردین .منم نذاشتن درست ببینمش 38هفته بودم بچه کامل وسالم بود ...

خدا بهمون صبر بده

بله اقدام کرد خود به خود سقط شد 

دیگه ترس گرفتم و کلا قیدشو زدم

خیلی میترسم

شما چی

عزیزم منم یکسال و دوماهه میگذره.اقدام نکردین .منم نذاشتن درست ببینمش 38هفته بودم بچه کامل وسالم بود ...

بندنافش چی مشکلی داشت

منم حین زایمان بچم کبود شد و اعزام شد سه روزم زنده بود

خدا بهمون صبر بدهبله اقدام کرد خود به خود سقط شد دیگه ترس گرفتم و کلا قیدشو زدمخیلی میترسمشما چی

منم سه ماهه اقدام کردیم نشده بچه سومم بود اون سه تا را با یه بار اقدام بچه دار شدم همش میترسم خدا جاشو بهمون نده.

من بچه دومم بود بعدده سال باردار شده بودم خیلی زیاد ذوقشو داشتیم

منم با اینکه سومی بود ولی عجیب ذوقش را داشتیم.اون بچه هامونم خیلی اذیت شدند🥺.منم پسرم ده سالشه ودخترم 7سال.

با کلی ذوق اقدام کردیم برای سومی.😢