2777
2789
عنوان

وسط عروسی و عزا چیکار میکنید

177 بازدید | 15 پست

امروز عقد پسر عموی شوهرم بود فردا حنابندونشه و پس فردا عروسی تالار بنده خداها دوماه فقط دنبال تالار گشتن نزدیک ۴۰۰ ملیون میگن بیانه دادیم ب همه چی خسارت میشه الان شوهر عمه. شوهرم فوت شده  طرفم پیرم بود.  ب احتمال زیاد عروسی سر جاشه من برای روز عروسی ب ارایشگاه ۱ ونیم بیانه دادم که همون اول گفت ب هیچ وجه برنمیگردونم. الان چیکار کنم برم یعنی😑 کلی ام پول لباس و فلانو دادیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

به حرمت صاحب عزا یا نمیرم یا دیر میرم و کادو میدم و شام میخورم و میام. 

بالاخره شوهرعمه فوت شده.  بزرگ خانواده هست. حرمت داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرمت صاحب عزا یا نمیرم یا دیر میرم و کادو میدم و شام میخورم و میام. بالاخره شوهرعمه فوت شده. بزر ...

اخه از این طرف پسر عموی شوهرم با شوهرم شریکن عروس دوستمه نمیشه که نرم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اگه خانواد شوهرت میرن عروسی بقیه میرن برو ولی اگه نرفتن شما به احترام پدرشوهرت خانواد شوهرت نرو

اخه دو طرفم مربوط ب شوهرمه. پدرشوهرم عروسی برادر زادشه از یطرفم شوهر خواهرش

ما چند روز پیش یکی عمش فوت کرد شب اول قبرش این یکی برادر زاده عروسی کرد سومش اون یکی برادر زاده 

چقدم رقصیدن 

دوستمم پدربزرگش فوت کرد هفتمش رفت عروسی فامیل کلیم شلوغ بود عروسی شما باز بستگی ب رسم و رسوم داره دیگه

بببین بقیه چیکار میکنناگر میرن برونمیرن نرو

فکنم برن چون امروز طبق گفته هاشون همشون ارایشگاه نوبت داشتن بیانه داده بودن

ما چند روز پیش یکی عمش فوت کرد شب اول قبرش این یکی برادر زاده عروسی کرد سومش اون یکی برادر زاده چقدم ...

برا ما تا چهلم وایمسن منتها این بیچاره ها وسط عروسین شوهرم میگفت یعالمه میوه و شیرینی گوشت برای شام فردا خریدن غروب

اخه از این طرف پسر عموی شوهرم با شوهرم شریکن عروس دوستمه نمیشه که نرم

خب وقتی تصمیمت به رفتنه،  نظرسنجی و پرسیدنت برای چیه؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برا ما تا چهلم وایمسن منتها این بیچاره ها وسط عروسین شوهرم میگفت یعالمه میوه و شیرینی گوشت برای شام ...

خب احتمالا عروسی کنن شماهم از فامیل بپرس ببین اونا چکار میکنن در مورد آرایشگاه شماهم همون کارو کن