من خیلی ترس دارم از اینکه اتفاقی برای بچم بیفته بنظرتون طبیعی بیارم خطر سازه دکترم هم بهم گفت میتونی سزارین بشی و این ریسک رو نکن ولی گاهی فک میکنم که یعنی نمیشه طبیعی بیارم اگه سر هم پایین باشه و لگن خوب باشه چی
اینهمه تلاش و هزینه کردی واسه آی وی اف، زایمان هم سزارین کن دیگه چه کاریه بچه رو بندازی تو ریسک
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دکتر تشخیص میده مثلا یکی از اقوامم ای وی اف کرده بود بعد کلا باید طبیعی زایمان میکرد اما خودش رفت گفت میخواد سزارین بشه اما قبول نمیکردن دیگه مجبور شد بره بیمارستان یه شهر کوچک تا سزارین بشه کلا بستگی به تشخیص دکترت داره
چون پولی برام نمونده فقط به گوشواره چهارگرمی دارم که مجبورم بفروشمش ولی بقول شما اینهمه استرس کشیدم و اینا میترسم تصمیم اشتباهی باشه که بخوام طبیعی بیارم