2777
2789

من خیلی ترس دارم از اینکه اتفاقی برای بچم بیفته بنظرتون طبیعی بیارم خطر سازه دکترم هم بهم گفت میتونی سزارین بشی و این ریسک رو نکن ولی گاهی فک میکنم که یعنی نمیشه طبیعی بیارم اگه سر هم پایین باشه و لگن خوب باشه چی 

اینهمه تلاش و هزینه کردی واسه آی وی اف، زایمان هم سزارین کن دیگه چه کاریه بچه رو بندازی تو ریسک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر تشخیص میده مثلا یکی از اقوامم ای وی اف کرده بود بعد کلا باید طبیعی زایمان میکرد اما خودش رفت گفت میخواد سزارین بشه اما قبول نمیکردن دیگه مجبور شد بره بیمارستان یه شهر کوچک تا سزارین بشه کلا بستگی به تشخیص دکترت داره

معلومه که میشه 

ورزشایی که برای زایمان اسان هست رو میتونی انحام بدی و یه سری مواد غذایی و دم کرده و پیاده روی ماه اخر 

من حتما طبیعی میارم اصلا دوست ندارم سزارین شم.. کاش بچم بچرخه عرضی و بریچ نمونه

بچه آی وی افی گلدن بی بی هستچرا سزارین نمیخوای؟

چون پولی برام نمونده فقط به گوشواره چهارگرمی دارم که مجبورم بفروشمش ولی بقول شما اینهمه استرس کشیدم و اینا میترسم تصمیم اشتباهی باشه که بخوام طبیعی بیارم

دکتر تشخیص میده مثلا یکی از اقوامم ای وی اف کرده بود بعد کلا باید طبیعی زایمان میکرد اما خودش رفت گف ...

دکترم تو بیمارستان خصوصی قم هستش خودش بهم گفت که چون بارداری پرخطر محسوب میشه ای وی آف من مجوز اینو دارم که بهت بگم سزارین شی

نمیشه بری دولتی نامه نمیده دکترت؟

دکترم گفت دولتی قبول نمیکنن و یکاری سرت میارن که درد طبیعی رو بکشی اگه میتونی بیاری میبرنت سز اوژانسی که اونا ترکی از شرایط توهم ندارن