2777
2789
عنوان

همه فامیل منتظرن زمین بخورم

98 بازدید | 9 پست

سلام

من امسال میرم دوازدهم، تا حالا هم هیچی نخوندم، تابستونمم هیچ کار نکردم بنظرتون میشه از مهر شروع کنم پزشکی بیارم،. 

من پزشکی برام زیاد مهم نبود ولی امروز یکی از فامیلامون اومد خونه درمورد نمره هاموو.. پرسید با پوزخند گقت تو حتما دکتری چیزی میشی. 

برای خودم مهم نیست ولی دوست ندارم سال بعد مامانم بشکنه بابام  کمرش خم شه. 

سفت درسو نچسبیدم ولی اکثر دبیرام میگفتن با استعدادم.. شما کسی دیدین با شرایط من  پزشکی دانشگاه تاپ بیاره؟ 

من نمی دونم مشکل از منه با چیز دیگه ولی وقتی جواب میفرستم خیلی طول میکشه تا ثبت شه ببخشید. 

نگران نباش اگر تلاش کنی قطعا میشه ، مطمعن باش بعد هم اینکه اگر درس بخونی معدل بالا بره میتونی بورسیه کشور های دیگه  رو بگیری بری اونجا پزشکی بخونی ، ناامیدی دشمن واقعی ما هست نباید کم بیاری دختر قوی ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست کلا .

فک و فامیلا زیاد حرف میزنن .‌  

و فامیلایی دارم سواد درست حسابی ندارن و اسمشونم بلد نیستن درست بنویسن الان کارمند و استخدام رسمی هستن .

مونده به شانس 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مهم نیست کلا .فک و فامیلا زیاد حرف میزنن .‌ و فامیلایی دارم سواد درست حسابی ندارن و اسمشونم بلد نیس ...

ولی حرفشون تا استخون ادمو میسوزونه 

نگران خودم نیستم بیشتر نگران مامانمم خیلی حساسه

ولی حرفشون تا استخون ادمو میسوزونه نگران خودم نیستم بیشتر نگران مامانمم خیلی حساسه

مادرت بخواد حساس باشه . فردا دخترا ازدواج میکنن کوچکتر از تو . انوقت مادرت میخواد چیکار کنه ؟  به حرف مادرت گوش نده که بدبختت میکنه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مادرت بخواد حساس باشه . فردا دخترا ازدواج میکنن کوچکتر از تو . انوقت مادرت میخواد چیکار کنه ؟ به حر ...

ممن ملمان بابامم معلمن خواهر بزرگم نتونست قبول بشه رشته خوبی تنها امیدشون منم، بابام وقتی میاد میگه رفیقم پسرش پزشکی شهید بهشتی قبول شده حسرتو تو چشملش می بینم

ممن ملمان بابامم معلمن خواهر بزرگم نتونست قبول بشه رشته خوبی تنها امیدشون منم، بابام وقتی میاد میگه ...

ببین بعدنا میگه  رفیقم دخترش زیر ۱۵ سال ازدواج کرده . دختر من مونده .

زیاد اهمیت نده .