2777
2789
عنوان

آیا میتونم از مادرم شکایت کنم

128 بازدید | 4 پست

سلام خانما راستش خیلی وقت پیشا مادرم گفت پسر همسایه قراره بیاد خاستگاری منم یه مدت یا پسره در تماس بودم هیچوقت هم حضوری ندیدمش متوجه شدم که این ادم مناسب من نیست هیییچ جوره نمیتونم دوسش داشته باشم وقتی گفتم نمیخاد بیاد خاستگاری چون جوابم منفیه مادرم روزگارمو سیاه کردخارج از حوصلمه که تعریف کنم چه بلاها بسرم آورد همش با حرفاش قلقلکم میداد که خودکشی کنم ارزوی مرگ داشتم الان وقتی یادم میاد نفسم میگیره که چقدر زجرم داد

من خیلی وقته از پسری خوشم میاد و این علاقه دو طرفه هستش و قراره عید بیاد خاستگاری من سربسته به مادرم گفتم و اون گفت که فقط با پسر همسایه ازدواج می‌کنی و اصلا اجازه نمیدیم کسی غیر اون در خونه رو بزنه و کلی تهدیدم کرد که تو خونه زندانیم می‌کنه به داداشام راجبم تهمت خراب بودن میزنه و کلی چیزایه دیگه 

بچه‌ها خیلی دلم گرفته خیلی دلم شکسته نمیدونم چیکار کنم کاش هیچوقت به این دنیا نمیومدم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

باید آنقدر حرف بزنی متقاعدش کنی که نمیخوایش

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

واااا چه مسخره تو پسر همسایه چی دیده که گیر داده فقط همین باشه وضعش خیلی خوبه یا مادرت آتو داره دستش قولو قراری داده اره عزیزم اگه به سن قانونی رسیده باشی میتونی ازش شکایت کنی یا کلا نامه بگیری ازشون جدا شی نیاز به اجازشون برای ازدواجم نداشته باشی ولی اگه بابات مثل مامانت نیست قبلش حتما با بابات صحبت کن مشکلو بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چه مسخره تو پسر همسایه چی دیده که گیر داده فقط همین باشه وضعش خیلی خوبه یا مادرت آتو داره دستش ...

خب آبجی من چطوری به خانواده اونا بگم بیان خاستگاری وقتی مادرم ردشون می‌کنه بابام خیلی آدم خوبیه ولی حرفش برو نداره نمیدونم چیکار کنم خیلی خستم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

خب آبجی من چطوری به خانواده اونا بگم بیان خاستگاری وقتی مادرم ردشون می‌کنه بابام خیلی آدم خوبیه ولی ...

خوب همین گفتم شاید لااقل از بابات حساب ببره بعد اینجوری که نمیشه تو بمونی چون اون پسره همسایه مد نظرشه واقعا عجیبه به کسی که حرف شنوی داره بگین باهاش صحبت کنه نمیشه قانونی برو مشکلو حل کن ولی هیچ موقع جون خودتو واس خاطر اینجور مادری تو خطر ننداز اخه دختر خودکشی چیه هیچی ارزش اینو نداره اینو منی بهت میگم که سه بار واسه خودکشی تا دم مرگ رفتم بعد دیدم چقده احمق بودم واسه چه ادمای بی ارزشی میخواستم حق زندگی کردنو از خودم بگیرم