2777
2789
عنوان

دختر عمم داره منو افسرده میکنه

275 بازدید | 24 پست

دروغ نمیگم عین حقیقته ی دختر خراب سه تا شوهر کرده شاید صدتا دوست پسرو هم خواب داشت ی زندگی لجن وار همسن منه تو این وا نفسا ب زور ی لیسانس گرفت مامانش خیلی اهل جادوهه ی پسر ساده رو تور کرد باهاش ازدواج کرد باباشم با پارتی تو شرکت نفت استخدامش کرد خداشاهده از اینایی بود ب عالم و ادم فحش میداد الان شده کارمند نفت با حقوق خوب شوهرشم غلام حلقه ب گوشش بعد من با این همه درس خوندن چندتا استخدامی قبول شدم رد شدم تو مصاحبه الانم که بچه دارم شوهرم میگه بزار بچه ها بزرگ بشن من واقعا دارم دیونه میشم حق من بیکاری نبود من خیلی درسم خوب بود و هست ولی چرا قسمت نیست برم سرکار هر روز داره عکس میزاره از جلساتش با مدیرو ادمای درست حسابی واقعا منو سوزونده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو شرکت خصوصی کار کن 

تو سایت های کاریابی رزومه بده و با توجه به شرایطت شغل انتخاب کن 

سایت هایی مثل جاب ویژن و...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

خب بگو تورو هم ببرن حالا که با تلاش نمیشه به جایی رسید

اونا برا خودششون فقط کار میکنن باباش با زد و بند با ادمای گردن کلفت دوتا از بچهاشو کارمند نفت کرد

خب بچه نمیاوردی اینکه قبول نشدی انتخاب تو نبود ولی بچه ک انتخاب خودت بود تازه عدالت تو این دنیا وجود ...

عزیزم ۱۲ ساله ازدواج کرد خب بچه لازمه ی زندگیه من نمیگم بخاطر بچهام نرفتم سرکار میگم پارتی رو ندارم وگرنه من با وجود بچه هم زیاد درس میخونم 

عزیزم شما خودت دیدی با کسی خوابیده یا از دور و ور شنیدی؟

عزیزم دوستم بود هم سن بودیم تمام کاراشو میدونم شاهدش بودم بعد طلاق دومش خیلی خراب کاری کرد کسی گردن نمیگرفتش دیگه مامانش با دعا این پسرو تور کرد شاید باور نکنی ولی عین حقیقته

ما شهرستانیم شوهرم میگه فقط کار دولتی

خب کار دولتی نیست دیگه...

اشکال نداره عزیزم ببین تو الان تجربه کافی برای مصاحبه ها داری 

دیگه تقریبا فهمیدی چرا رد میشی بگیرد ببین کتابی جیزی نیست بخونی که قبول بشی

یه سری اداره ها هم قراردادی استخدام دارن 

البته من نمیدونم شرایط آزمون استخدامی چجوریه یعنی همه اونایی که قبول میشن استخدام قراردادی یا دائمی دارن 

میتونم بپرسم رشته تحصیلی تون چیه ؟!

شاید بتونم راهنمایی تون کنم 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

عزیزم سعی کن به زندگی و همسر و بچه هات فکر کنی و ارامش بگیری از وجودشون…به این فکر کن ک شاید ایشون مشکلاتی دارن ک شما ندارید 

و میتونید خداروشکر بابت این موضوع شکر کنید

برای ارامش قلبت صلوات فرستادم♥️

یه سر به تاپیکم بزن و راهنماییم کن و دعا کن مشکل منم حل بشه💖