2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار نوزاد

57 بازدید | 8 پست

سلام روزا اول آزمایش کف پا دادیم ی هفته بعد زنگ زدن گفتن عددش ۵.۷ مشکوک به تیروئیده ولی اون روزا زردی شدید داشت زردیش ۱۶ بود دوباره بردیم آزمایش دادیم امروز بعده ۱۵ روز زنگ زدن که عددش شده ۵ لب مرزه مشکوکه ببریدش پیش متخصص ‌..دارم میمیرم از نگرانی خودم تیروئید کم کار نداشتم ولی سر مسائلی همش ناراحت بودم گریه میکردم دارم استرس میمیرم عذاب وجدان کشتم که زبونم لال بچم به خاطر من رنجی بکشه میمیرم بخدا الان من باید چکار کنم اگه زبونم لال داشته باشه چ خاکی ب سر بگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭 

منم تیروئید کم کار دارم با دارو کنترل می شه دیگه این حد نگرانی مسخره است 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تیروئید کم کار دارم با دارو کنترل می شه دیگه این حد نگرانی مسخره است

عزیزم واسه نوزاد بده من جیگرم کباب میشه ازش خون بگیرن کاش خودم بگیرم ن بچم جلو چشم گریه کنه

عزیزم واسه نوزاد بده من جیگرم کباب میشه ازش خون بگیرن کاش خودم بگیرم ن بچم جلو چشم گریه کنه

حالا کباب شدن دل شما تاثیری تو اصل ماجرا نداره.  فقط با شیرت استرس اضافی به بچه ات منتقل می کنی !   همین استرس زیاد از حد دوباره به کم کار شدن تیروئید منجر می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

سلام مامان عزیز 🌸

کاملاً درک می‌کنم چه‌قدر نگران شدی، ولی اجازه بده برات روشن کنم تا بی‌دلیل دچار ترس نشی:

🔹 تستی که در روزهای اول از پاشنه‌ی پا گرفته می‌شه، برای غربالگری کم‌کاری تیروئید مادرزادیه.

• عدد ۵.۷ در روزهای اول و ۵ در تکرار بعدی در محدوده‌ی «مشکوک» محسوب می‌شه، نه «قطعی».
  • زردی بالا و وضعیت نوزاد در روزهای اول می‌تونه روی نتیجه تأثیر بذاره.

🔹 مرحله‌ی بعد اینه که پزشک معمولاً آزمایش خون دقیق‌تر (TSH و T4 سرم) می‌نویسه تا وضعیت تیروئید مشخص بشه. خیلی از نوزادهایی که غربالگری‌شون مشکوک درمیاد، در آزمایش بعدی کاملاً طبیعی می‌شن و فقط یک بار دیگر چک می‌شن.

✅ اگر —فرضاً— تشخیص کم‌کاری تیروئید تأیید بشه:

• درمانش بسیار ساده و **با یک داروی خوراکی (لووتیروکسین)**ه.
  • اگر درمان سریع شروع بشه، بچه رشد و هوش کاملاً طبیعی خواهد داشت و آسیبی نمی‌بینه.
  • این بیماری به استرس و ناراحتی مادر در بارداری ربطی نداره و شما مقصر نیستی.

👩‍⚕️ توصیه‌ی  :

• سریع با یک متخصص  کودکان یا فوق‌تخصص غدد اطفال هماهنگ کن تا آزمایش تکمیلی انجام بشه.
  • اگر دارو نیاز شد، با دقت سر ساعت بده و نگران عوارض نباش؛ درمان ایمن و حیاتی‌ست.
  • تا جواب قطعی نگرفتین، خودتون رو سرزنش نکنین؛ این مشکل در صورت تشخیص زودهنگام به‌خوبی کنترل می‌شه.

💛 خیالت راحت؛ با پیگیری سریع، می‌شه جلوی هر عارضه‌ای رو گرفت و بچه آینده سالمی خواهد داشت.

برای دریافت راهنمایی‌های علمی و کاربردی درباره سلامت نوزاد و آشنایی با بیماری‌های شایع، می‌تونین عضو کانال یوتیوب «دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma» بشین تا اطلاعات مطمئن و به‌روز داشته باشین 👶✨

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1