2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت وظیفه زن سه تا چیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5399 بازدید | 135 پست
کار خونه؟ حتی؟کجای قانون نوشته

کار خونه نه ولی اون جنسی آره

کار خونه و اینا تو قرآن هست ولی به عنوان وظیفه گفته نشده و وظیفه نیست

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

راستش سطح تفکر شوهرتون خیلی خیلی بدوی هست 

البته طبق قوانین ازدواج وظیفه زن واقعا سطح پایین تر هم هست چون فقط رابطه جنسیه برای بقیه می‌تونه پول بخواد!!!!

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله این حرفها نیس 

بلکه نوع  ارتباطی هست که باعث ایجاد چنین گفتمانی میشه

در مورد روابط فی ما بین همسران مطالعه کنید 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه با لحن بدی گفته باشه حق داری دلخور بشی اما اره 

ولی وظیفه اجباری نیست، الزامیه. برای زندگی مشترک لازمه 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

عزیزم بیشتر بهش برس بیشتر باهم باشید بیشتر برید بیرون 

نزار عقده بشه تو دلش خودت تو جامعه ایی اینقدر دختر هایی که جدا شدن زن های کاسب  سلیطه هست شوهرت هم که از دست تو دلخور یک وقت میفته تو دام اینا 

درحالی که سکه امروز ۱۰۳ میلیون شده نمی‌دونم مردا چجوری هنوز اعتماد به نفس صحبت کردن دارن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵