2777
2789

تایپک قبلم هست میخوام تو ی فروشگاه بزرگ کارکنم سیسمونی نوزاد طرف ی آشنای ریزی ازطریق داداشم هست گف سه روز بیاازمایشی بعد سفته بایدتضمین بدی بعدگفت تونمیخواد هزینه کنی سفته بیاری خودم سفته میارم امضاکنی گفتم بابت چی گفت ی تضمین هست ک یهو نگی نمیام اگرم نخاستی بیای ده روزقبلش بگی اما یهو نگی نمیام نمیدونم قبول کنم وحتی نمیدونم ایااجازه میدن روسفته بنویسم بابت حسن انجام کار درفروشگاه ایا الان پیام بدم سوال کنم یابزارم فردا که رفتم

نه سفته برا خرابکاری و دزدی مردم حواست نباشه و ...

که از شما بتونه بگیره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناکه اعتماد نکن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

من یبار سفته دادم برا آتلیه کارورزی برم آخرش میخواست درقبال سفته ازم پول بگیره😐

بعدا شنیدم کسی سفته نمی‌ده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که سفته دادن کار مهمولیه 

نترس امضا کن و متعهد بهش باش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

الانه بیشتر کارا میگیرن به خاطر اطمینان از طرف 

ولی خب از طرفی طرف داداشتو میشناسه 

حالا نگفت چقدر بدی سفته ؟

اگه مبلغ کمیه و به کار نیاز داری اوکی بده 

چه لارجم شده 

اخه سفنه چقدر قیمتشه که میگه نمیخواد تو خرج کنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببینید داداش منم یه هایپر میخواست کار کنه طرف خودش سفته اورد و داداش من امضاش کرد بعد سه ماه هم که داداشم میخواست نره ده روز قبل بهش گفت و یه نفر جایگزین پیدا شد داداشمم سفته ها رو گرفت و پارشون کرد 

اگه محل کار معتبری هست این کارو بکن و نگران نباش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الانه بیشتر کارا میگیرن به خاطر اطمینان از طرف ولی خب از طرفی طرف داداشتو میشناسه حالا نگفت چقدر بدی ...

اصلا قیمت سفته نگفت گف نمیخواد هزینه کنی سفته نیار خودم سفته میارم ک توامضاکنی از زیرکار درنری یهوبگی نمیام😕😕