2777
2789
عنوان

مهد کودک دخترم

128 بازدید | 17 پست

خانوما دخترم نه ماهشه میزارم مهد از ۸تا ۱۲

سه روز رفته روز اول و دوم انقد اروم بود میگفتن چ بچه خوبی خودش شیر خورده خوابیده بیدار شده بازی کرده 

امروز خیلی اذیت شده 

۴بار زنگم زدن رفتم پیشش شیرش دادم گردوندمش،خوابوندمش رفتم،بیدار ک شده باز گریه کرده 

میترسم عادت نکنه یا براش تکراری بشه.دوتا خاله هستن و ۸تا فکر کنم بچه تا دوسال.بچه سه ماهه هم هست تا دوسال.

اتاقایه دیگه بچه های ۲تا ۴ و ۴تا ۶ 

نمیدونم چیکار کنم 

میترسم همش اذبت شه خیلی 

مهدم ک دلشون نمیسوزه اینهمه بچه رو 

چندتاشون باهم گریه میکنن دوتاعم بیشتر نیستن نمیتونن بچه رو خیلی اروم کنن.

موندم چکنم.نزارمش مهد باید درسمو ول کنم ک تازه شروع کردم‌.بزارمشم که دلم میسوزه از گریه هاش هلاک میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تازه رفتم حوزه ثبت نام کردم ک مهدش تو خودش باشه بتونم برم بهش سر بزنم.

خوب شما خودتم مهمی هم بود وقتی که نزدیکته چرا ناراحتی 

یا بسپار به مادرت 

ولی خودتم بهش سر میزنی 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

قبل اومدن این فرشته باید اولویت هات رو میشناختی ! حالام باز ببین چی اولیتت هرچند جون و عمر و روح و روان یک انسان در اولویت ....الانم  یا به مادر بزرگ یا عمه و خاله بسپار اگر نیست مهدکودک به بچت نمیرسن ! من خودم مربی پیش بودمم یه قسمت مهد بود بچه ها زجر میکشیدن واقعا 

خیلی کوچولویه مادر❤️انشاءالله کارت درست بشه

ایشالله.نمیدونم چیکار کنم بخداذ

از طرفی بچم مهمه.از طرفیم میخوام درس بخونم معلم بشم 

اگرم نرم هزارتا سرکوفت باید بخورم از اطرافیان 

ولی بچم مهم تره 

نمیدونم چیکا. کنم اونجا اذبت نشه 

مهدش رو میتونی عوض کن ‌.خواهرزاده ام وقتی مهدی رو عوض کردیم عاشق مهد شد

مهد حوزه هست 

خودم رفتم اونجا گفتم نزدیکم باشه گریه کنه زنگ میزنن میرم پیشش.سر میزنم بهش.خیلی خوبه 

ایشالله.نمیدونم چیکار کنم بخداذاز طرفی بچم مهمه.از طرفیم میخوام درس بخونم معلم بشم اگرم نرم هزارتا س ...

یه پرستار بگیر اگر میتونی اگر نه تو تایمی که بچت خوابه یا ارومه درست بخون اگر دانشگاه میری میتونی فکرای دیگه بکنی اما بهش برسی 

امسال رو مرخصی بگیر

انشاءالله از سال بعد

اولویت بچه هست 

اگر مادر بزرگ یا فامیل درجه یک دارید و میتونید کمک بگیرید بهتره پیش آوندها بذارید 

هر چند که باز هم بچتون کوچیکه برای پیش کسی گذاشتن

ایشالله.نمیدونم چیکار کنم بخداذاز طرفی بچم مهمه.از طرفیم میخوام درس بخونم معلم بشم اگرم نرم هزارتا س ...

شما تلاشتو بکن

اگه نشد ول کن

بچت مهمتره. تو سن حساسی هم هست. الان اول وابستگی شه. من خودم میخواستم آزمون استخدامی بدم نشد. تصمیمم فعلا نگهداری از بچه هاست. اولش گاهی فکر و خیال میکردم ولی الان مطمئنم درست ترین راهو رفتم. 

شما هم انشاءالله هرچی برات خیره اتفاق بیفته

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

قبل اومدن این فرشته باید اولویت هات رو میشناختی ! حالام باز ببین چی اولیتت هرچند جون و عمر و روح و ر ...

عزبزم شاید قبلش شرایطش رو نداشتم 

کسی هم پیشم نیست خونواده دلسوزی ام ندارم 

کسی ام نزدیکم نیست 

میخواستم نرم درس بخونم ولی اگر تو این بی کسی تو خونه میموندم والا خودکشی میکردم از تنهایی تو خونه 

دخترمم اذیت کن نیست بازی میکنه همیشه با همه کس و‌همه چی 

نمیدونم چش شده امروز