2777
2789
عنوان

دارم از حرص میمیرم

78 بازدید | 12 پست

تا هر اشتباهی میکنم مامانم میگه بخاطر اینه که زن عقلش ناقصه!!خواهش میکنم دلایل مذهبی نیارید با احترام به هیچ وجه قانع نمیشم

حالا بیشتر زن ها معمولا از مرد ها احساساتی تر هستن اونم نه همه

ولی مامانم دوباره اومده میگه بزرگ تر که شدی و عقلت که بیشتر شد به حرفم میرسی!!

منم بهش میگم اگه اعتقاد داری که عقلت ناقصه من هیچ حرفی ندارم ولی چرا به همه تعمیمش میدی؟!با اینکه براش احترام قائلم

اصلا حرفش رو قبول نمیکنه

همش هم ادای روشنفکرا رو درمیاره

هر روز یه چیز میگه

هر پستی که میبینه جوگیر میشه

نمیدونم باید چکار کنم

حالم به هم میخوره از طرز تفکرش

فکر میکنه همه چیز دان هم هست(هیچ ادعایی هم در برابرش ندارم)

ولی سر هرچیزی اصلا نمیذاره حرفم تموم شه و حرف خودش رو میزنه

اگه بهم بگه کاری رو انجام بده و ازش بپرسم چرا شروع میکنه داد و هوار راه انداختن

بهش میگم من میخوام بدونم

ولی میگه نیازی نیست بدونی چیزی که من میگم درسته!!

خودم 15سالمه کاملا هم قبول دارم که هنوز تجربه های زیادی کسب نکردم

ولی نمیتونم با یه آدم خرافاتی و لجباز سازش کنم

اینم بگم از وقتی که بچه بودم همینجور بود قبلا کتکمم میزد سر هرچیزی(کلا با بابام مشکل داشت و خودشم اعتراف میکنه که الکی منو میزد و داد میزد و منو تخریب میکرد تا عقده هاشو سر من خالی کنه حتی وقتی که چهار سالم بود)

الان خیلی بهتر شده

مامانت خیلی مردسالاره 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستم بگم هررفتاری باتوداره قبلاباهاش اینحوری کردن عقده ای شده واینجوری آروم میشه

دقیقا همینطوره توی بچگیش خیلی مشکلات زیادی داشته

ولی نمیتونم این رفتاراشو قبول کنم

دقیقا همینطوره توی بچگیش خیلی مشکلات زیادی داشتهولی نمیتونم این رفتاراشو قبول کنم

قبول کردنشم منطقی نیست اینم بدون هیچوقت نمیتونی اونوعوض کنی پس انرژیتوفقط بذار رو روان وشخصیت خودت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اخه اینو از کجاشون در اورذن زن ناقص العقله اتفاقا به نظزم خانما خیلی درکو شعورو فهمشون از اقایون بیشتره فقط این خرافاتو دست گرفتن که بگن شما خانما نمیفهمین خیلیم مسخرس مامانتونم با عرض معذرت من نمیفهمم چرا گل به خودی میزنه بعدم یه سری اغدهاو کمبودا از همون قبل داشته که سر شما خالی میکرده تا اروم شه

قبول کردنشم منطقی نیست اینم بدون هیچوقت نمیتونی اونوعوض کنی پس انرژیتوفقط بذار رو روان وشخصیت خودت

دقیقا منم دارم سعی میکنم همین کارو کنم ولی هربار میاد اعصابمو به هم میریزه و میره

دقیقا منم دارم سعی میکنم همین کارو کنم ولی هربار میاد اعصابمو به هم میریزه و میره

عزیزم ❤️‍🩹مامانتم زخمیه الان بهترین سنی هستی که ایندتوبسازی پس ذهنیتت رو موفقیت خودت باشه نه درست کردن مامانت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

عزیزم ❤️‍🩹مامانتم زخمیه الان بهترین سنی هستی که ایندتوبسازی پس ذهنیتت رو موفقیت خودت باشه نه درست ک ...

پس از این به بعد سعی میکنم به حرفاش توجه نکنم🙂🙂🙂❤❤