😂😂😂💔ماجرا سخت بید من کلا بلد نیستم در حد چند کلمه ولی خب خدا رو شکر بدون لهجه صحبت میکنم من فقط ...
دقیقا😂
منم یه ذره بلدم
انشالله موفق باشی عزیزدلم 💞
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی
اایشالا ک یاد بگیری گلم😂🥰فدات بشم عزیزم ممنون ایشالا ت هم موفق باشی گل دختر😍💗💗
ایشالله
ولی چه بدردم میخوره من یکسره تهرانم🤣
قربونت برم جیگرم 😘💙
اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .
پس ایشالا یاد نگیری😂😂😂کلا ب درد نمیخوره خیای ها انقدر بی فرهنگن ک اگه لهجه داشته باشی مسخره میکنن ...
آره دقیقا مادرم لهجه داره همش داداشام اونو مسخره میکنن
نه بابا تهران اصلا خوب نیس تابستونا که گرمه باید زیر باد کولر بشینی دود گرد خاک هوا
فقط شمال خوبه بارون میباره ما اینجا بارون نداریم
بعدش همش تهران صدای موتور
همون دیه منم از بچگی فقط فارسی صحبت میکنم حتی مامان بابام با ما فارسی صحبت میکنن 😂💔 خواهر گرما همه ...
آره تهران خوشگله ولی بدی های خودشم داره دیگه من الان ۱۸ ساله دارم تهران زندگی میکنم از بچگی بزرگ شدم ولی اصلا تهران رو دوست ندارم
از نظر امکانات که آره پاییتخته دیگه
همون دیه منم از بچگی فقط فارسی صحبت میکنم حتی مامان بابام با ما فارسی صحبت میکنن 😂💔 خواهر گرما همه ...
حالا تو بیا تهران یه دو سه سال باش میفهمی من چی میگم عزیزدلم
ما اینجا فقط صدای موتور میشنویم فقط موتور و آلودگی هوا
💔💔🥺🤧🤧بیا جاهامون رو عوض کنیم😂😂💔💔اره دیگه هر شهری خوبی و بدی داره
باشه حتما خیلی دوست دارم عوض کنیم 😃
آره عزیزم
انشالا ک امسال قبول شم میام🤧🤧😂😂ت تهران باشم صدای موتور هاش هم قشنگه مثل لالایی ت تهران باشم اصلا ...
انشالله عزیزدلم موفق بشی
تو پس اولویتت اینکه تهران زندگی کنی گلم درسته🤣🤣🤣