2777
2789
عنوان

قفلی این روزاتون چیه😢🤥

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 239 پست
😂😂😂💔ماجرا سخت بید من کلا بلد نیستم در حد چند کلمه ولی خب خدا رو شکر بدون لهجه صحبت میکنم من فقط ...

دقیقا😂

منم یه ذره بلدم

انشالله موفق باشی عزیزدلم 💞

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

اوهوم😂فععععک نکنم که هم بشه

😂😂😂🤝البته دلمون خواستن هم خیای مهمه

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂🤝البته دلمون خواستن هم خیای مهمه

😂😂😂😂حقق

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

دقیقا😂منم یه ذره بلدمانشالله موفق باشی عزیزدلم 💞

اایشالا ک یاد بگیری گلم😂🥰

فدات بشم عزیزم ممنون ایشالا ت هم موفق باشی گل دختر😍💗💗

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

اایشالا ک یاد بگیری گلم😂🥰فدات بشم عزیزم ممنون ایشالا ت هم موفق باشی گل دختر😍💗💗

ایشالله 

ولی چه بدردم میخوره من یکسره تهرانم🤣

قربونت برم جیگرم 😘💙

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

ایشالله ولی چه بدردم میخوره من یکسره تهرانم🤣قربونت برم جیگرم 😘💙

پس ایشالا یاد نگیری😂😂😂کلا ب درد نمیخوره خیای ها انقدر بی فرهنگن ک اگه لهجه داشته باشی مسخره میکنن 

فدای ت 🥰😍

منم دلم میخواد تهران زندگی کنم 

از بچگی عاشق تهران بودم برا انتخاب رشته هم تهران زدم اولویت

پس ایشالا یاد نگیری😂😂😂کلا ب درد نمیخوره خیای ها انقدر بی فرهنگن ک اگه لهجه داشته باشی مسخره میکنن ...

آره دقیقا مادرم لهجه داره همش داداشام اونو مسخره میکنن

نه بابا تهران اصلا خوب نیس تابستونا که گرمه باید زیر باد کولر بشینی دود گرد خاک هوا 

فقط شمال خوبه بارون میباره ما اینجا بارون نداریم 

بعدش همش تهران صدای موتور 

آره دقیقا مادرم لهجه داره همش داداشام اونو مسخره میکنننه بابا تهران اصلا خوب نیس تابستونا که گرمه با ...

همون دیه منم از بچگی فقط فارسی صحبت میکنم حتی مامان بابام با ما فارسی صحبت میکنن 

😂💔 خواهر گرما همه جایی 

ب نظرم تهران خیلی قشنگههههههه همیشه دلم میخواست ت تهران زندگی کنم هم پایتخت هم شهر بزرگی هم امکان پیشرفت بیشتره

همون دیه منم از بچگی فقط فارسی صحبت میکنم حتی مامان بابام با ما فارسی صحبت میکنن 😂💔 خواهر گرما همه ...

آره تهران خوشگله ولی بدی های خودشم داره دیگه من الان ۱۸ ساله دارم تهران زندگی میکنم از بچگی بزرگ شدم ولی اصلا تهران رو دوست ندارم 

از نظر امکانات که آره پاییتخته دیگه

همون دیه منم از بچگی فقط فارسی صحبت میکنم حتی مامان بابام با ما فارسی صحبت میکنن 😂💔 خواهر گرما همه ...

حالا تو بیا تهران یه دو سه سال باش میفهمی من چی میگم عزیزدلم 

ما اینجا فقط صدای موتور میشنویم فقط موتور و آلودگی هوا 

آره تهران خوشگله ولی بدی های خودشم داره دیگه من الان ۱۸ ساله دارم تهران زندگی میکنم از بچگی بزرگ شدم ...

💔💔🥺🤧🤧بیا جاهامون رو عوض کنیم😂😂💔💔

اره دیگه هر شهری خوبی و بدی داره

💔💔🥺🤧🤧بیا جاهامون رو عوض کنیم😂😂💔💔اره دیگه هر شهری خوبی و بدی داره

باشه حتما خیلی دوست دارم عوض کنیم 😃

آره عزیزم

حالا تو بیا تهران یه دو سه سال باش میفهمی من چی میگم عزیزدلم ما اینجا فقط صدای موتور میشنویم فقط موت ...

انشالا ک امسال قبول شم میام🤧🤧

😂😂ت تهران باشم صدای موتور هاش هم قشنگه مثل لالایی ت تهران باشم اصلا یکی از همون موتور ها متو بکشه😂😂💔

باشه حتما خیلی دوست دارم عوض کنیم 😃آره عزیزم

😂😂🤧💔فک میکنی سیسی من موندم چطور شهر ب اون درندشتی رو ول میکنی میای ت این شهر ب این کوچیکی 

انشالا ک امسال قبول شم میام🤧🤧😂😂ت تهران باشم صدای موتور هاش هم قشنگه مثل لالایی ت تهران باشم اصلا ...

انشالله عزیزدلم موفق بشی 

تو پس اولویتت اینکه تهران زندگی کنی گلم درسته🤣🤣🤣