2777
2789

هر روز میزنین؟ تاثیر داشته براتون؟ باید بشوریمش بعد آبرسان بزنیم؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

هر رور نزنی که تاثیری نداره.من خودم بزرگ آلوورا رو میرنم. آره هم روشن میشه پوست هم جوشا از بین میره.

چند دقیقه بمونه؟ بعد میشوری آبرسان میزنی؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر رور نزنی که تاثیری نداره.من خودم بزرگ آلوورا رو میرنم. آره هم روشن میشه پوست هم جوشا از بین میره.

من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بلد نیستم شما چطوری میزنی 

خودش نقش مرطوب کننده و آبرسان داره نباید شسته شه چون سبکه به نظرم برای پوست چرب بهتره اگه پوستت خشکه ...

مرسی عزیزم

من نیم ساعت میذارم بمونهبعد دوش میگیرمبعد آبرسان.

ممنون❤️

من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بل ...

جدی میسوزه؟

من که مشکلی ندارم نمیسوزونه

یه برگ کاملشو بر میدارم. هرچقد بخوام برش میدم اون تیکه ای که برش دادم از هم جدا میکنم روی پوستم ماساژ میدم، نیم ساعت بمونه میرم دوش میگیرم.

بعد شیو صورتم میزنم بیشتر.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بل ...

شاید ژلی که خریدی فیکه و توش الکل داره