جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 عنوان ژل آلوئه ورا رو چطوری برای صورت استفاده میکنین 85 بازدید | 16 پست هر روز میزنین؟ تاثیر داشته براتون؟ باید بشوریمش بعد آبرسان بزنیم؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️ 1404/06/30 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6820 هر رور نزنی که تاثیری نداره.من خودم بزرگ آلوورا رو میرنم. آره هم روشن میشه پوست هم جوشا از بین میره. زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 هر رور نزنی که تاثیری نداره.من خودم بزرگ آلوورا رو میرنم. آره هم روشن میشه پوست هم جوشا از بین میره. چند دقیقه بمونه؟ بعد میشوری آبرسان میزنی؟ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 خودش نقش مرطوب کننده و آبرسان داره نباید شسته شه چون سبکه به نظرم برای پوست چرب بهتره اگه پوستت خشکه کرم های قوی تری استفاده کن
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6820 چند دقیقه بمونه؟ بعد میشوری آبرسان میزنی؟ من نیم ساعت میذارم بمونهبعد دوش میگیرمبعد آبرسان. زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10515 هر رور نزنی که تاثیری نداره.من خودم بزرگ آلوورا رو میرنم. آره هم روشن میشه پوست هم جوشا از بین میره. من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بلد نیستم شما چطوری میزنی
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 خودش نقش مرطوب کننده و آبرسان داره نباید شسته شه چون سبکه به نظرم برای پوست چرب بهتره اگه پوستت خشکه ... مرسی عزیزم من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 من نیم ساعت میذارم بمونهبعد دوش میگیرمبعد آبرسان. ممنون❤️ من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6820 من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بل ... جدی میسوزه؟من که مشکلی ندارم نمیسوزونهیه برگ کاملشو بر میدارم. هرچقد بخوام برش میدم اون تیکه ای که برش دادم از هم جدا میکنم روی پوستم ماساژ میدم، نیم ساعت بمونه میرم دوش میگیرم.بعد شیو صورتم میزنم بیشتر. زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
جویبارخانم مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 3662 من میزنم پوستم میسوزه اولش میگن زهر داره باید اونو خارج کنی بعد بزنی وگرنه حساسیت میده به پوست من بل ... شاید ژلی که خریدی فیکه و توش الکل داره من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10515 جدی میسوزه؟من که مشکلی ندارم نمیسوزونهیه برگ کاملشو بر میدارم. هرچقد بخوام برش میدم اون تیکه ای که ب ... آره اولش میسوزه دوباره خوب میشه منم همینجوری میزنم
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10515 شاید ژلی که خریدی فیکه و توش الکل داره نه برگ آلوئه ورا گرفتم
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6820 آره اولش میسوزه دوباره خوب میشه منم همینجوری میزنم بعدش میشوری؟واسه دستو پاعم خوبه ها زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6820 ممنون❤️ آلولورا خودشو بزنی کلااا آبرسانهنیاز به آبرسان نیست. زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10515 بعدش میشوری؟واسه دستو پاعم خوبه ها نه نشستم راستش یکی دو بار زدم دیگه ترسیدم نزدم چون پوستم چرب و مستعد جوشه، آره برای مو هم زدم نرم کرد