2777
2789

مثل همه تصمیمات زندگی، باید عقل و تدبیرهات رو به کار ببری ولی حقیقتی که در این عالم وجود داره اینکه خیلی چزا دست ما نیست و از انسان پنهان. یعنی آدم هرچقدر هم که تلاشش رو بکنه که فرد مناسبی رو انتخاب کنه، باز یسری ابعاد هست که ازش غیرمطلع هست حتی بامشاور رفتن و هرطریقی...و درآخر باید درکنار این سعی عقلانی به خدا توکل کرد.

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیو خودت تعیین میکنی

حتی اینکه پولدار بدنیا بیای و بشی ی آدم موفق  ی شوهر پولدار بکنی؟

یا اینکه وسط ی خانواده ی فقیر با ی بابایی ک حتی نمیزاره بری کتابخونه  چون تعصبیه 

ولی توخونه همش جنگه و تو زیر آفتاب توحیاط

و توی ماشین داغ درس بخونی؟

یااینکه بعد بیست سال تو دوستی ک بیست سال همو ندیدید

تو ی شهر تو ی ساعت تو ی زمان از ی خیابون رد بشید و همو دوباره پیدا کنید احتماش یک در یک تریلیون هم بیشتره 

همه چی از پیش تعیین شده نیست ولی بشدت شانس تو زندگی مهمه

🙂‍↔️💚🐈‍⬛🪴

من میگم شانسه فقط

نه شانسه نه قسمت  فقط اراده انسان هست 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

بستگی دارههر کی بر اساس تجربه میگهاونایی که از ازدواجشون راضی نیستن میگن شانس یا قسمت…

من از ازدواجم خیلی هم راضیه ام و میگم قسمت بود 

چون فقط قسمت میتونه دوتا ادم که کیلومترها از هم دور بودن رو  به همدیگه برسونه.

نچولی وقتی عاشق کسی میشی خودت تصمیم میگری

تو که متاهل نیستی پس شعر نگو 😂

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

عاشق که شدم💔💔💔

بچه خوشکل تو عشق حالیته ؟

چته تو؟

دیدم داری پرو بازی درمیاری میخاستم بهت گیر بدم 

مثل همه تصمیمات زندگی، باید عقل و تدبیرهات رو به کار ببری ولی حقیقتی که در این عالم وجود داره اینکه ...

نمیدونم واقعا

مثلا خیلی ها طالع بینی میکنن

و واقعا از ۴۰ سال آینده هم میگن

چطور ممکنه...