2777
2789
خواهش اصلا بهش فکر نکن کارسختی نیست به حرف بقیه هم نکن که وای چرا نبردی بچه گناه داره فلانه بیساره ب ...

اره واقعا درسته نه حرف کسی برام مهم نیس مهم بود تا الان صد بار برده بودم ولی نه خودم راضیم نه شوهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم نمیاد ببرمش از نوزدایش انقد دست دست کردیم هی نمیشه الان ۳ سالشه تحقیقم کردم میگن یا قبل ۲ سال ...

شما که تا الان نکردی بزار خودش تصمیم بگیره شاید اصلا دلش نخواست این کارو بکنه🤔 در کل ختنه ضروری نیست

عزیزم از عفونت اینا میترسم بزرگتر بشه شاید روش نشه

قصد دخالت ندارم ولی من واسه بچه خودم تا زمانی که عفونت نکنه و مطمئن نشم مشکل از اون پوسته ختنه نمیکنم

چون راجب ختنه دروغ زیاد میگن تا جایی که تحقیق کردم اکثر آقایون در طول زندگی حتی یک بار هم دچار عفونت ادراری نمیشن

قصد دخالت ندارم ولی من واسه بچه خودم تا زمانی که عفونت نکنه و مطمئن نشم مشکل از اون پوسته ختنه نمیکن ...

عزیزم گل پسرت چنسالشه

منم واقعا دلم راضی‌ نیست نه خودم نه همسرم که چی بچه انقد زجر بکشه

عزیزم گل پسرت چنسالشهمنم واقعا دلم راضی‌ نیست نه خودم نه همسرم که چی بچه انقد زجر بکشه

مضرات ختنه خیلی بیشتر از فایده اشه خودت که تحقیق کنی متوجه میشی و تقریبا ۹۰ درصد مردا و پسرا درگیرش هستن اینو خود دکتر فوق تخصص اورولوژی گفت نمونه اش میشه مثل تنگی مجاری ادرار ، کوتاهی آلت ، آلت پرده دار ، چسبندگی الت ، زود انزالی و ... ، حالا فایده اش فقط و فقط اینه که اون ناحیه تمیز تر بمونه اینم برای چند صد سال پیش منطقی بود که بی آبی بود و وضعیت مردمم جوری بود شاید هفته ای یبارم حموم نمیرفتن نه الان ک فرت و فرت زیر دوشن 😂

مضرات ختنه خیلی بیشتر از فایده اشه خودت که تحقیق کنی متوجه میشی و تقریبا ۹۰ درصد مردا و پسرا درگیرش ...

اره واقعا درسته من اصلا از اول راضی نبودم و نیستم ولی خانواده ها مبگن حتما باید ببری