2777
2789

اخی😅😍

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷سال😁

من دلم نمیاد ببرمش از نوزدایش انقد دست دست کردیم هی نمیشه الان ۳ سالشه 

تحقیقم کردم میگن یا قبل ۲ سال یا بعد ۵ سال 

نمیدونم چیکار کنم 

الان‌گل پسر اذیت که نیست؟

با چه روشی ختنه شد

من دلم نمیاد ببرمش از نوزدایش انقد دست دست کردیم هی نمیشه الان ۳ سالشه تحقیقم کردم میگن یا قبل ۲ سال ...

من نوزادیش چاق بود بردم دکترش گفت الان ختنه نکن اونجاش کوچیکه بعد همون دس دس کردم تا الان طول کشید دیگه چند روز پیش زنگ زدم درمانگاه وقت گرفتم سنتی ختنه کردم نه اونقدرها که میترسیدم نبود اذیت شد نه خیلی زیاد دیروز ختنه شد الان خوبه خداروشکر من با بیحسی ختنه کردم

من نوزادیش چاق بود بردم دکترش گفت الان ختنه نکن اونجاش کوچیکه بعد همون دس دس کردم تا الان طول کشید د ...

منم میذارم بعد ۵ سال چون گفتن میترسه و شاید تو بزرگسالی مشکل پیدا کنه

منم میذارم بعد ۵ سال چون گفتن میترسه و شاید تو بزرگسالی مشکل پیدا کنه

اره بزار بعد ۵سالگی که بیهوشم نکنن بچرو وحتما بهد ۵ستلگی درمورد ختنه شدن باهاش حرف بزن تا آمادگی پیدا کنه