flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 عنوان همش وسوسه میشم برم کراتین 241 بازدید | 36 پست حالت موهام موج داره یعنی تهِ موهام فرِ S ماننده حالتشو دوس دارم ولی چون وز میشه و پر پشته همش وسوسه میشمبازم میام تو نینی سایت همه میگن ریزش میاره و فلان از سرم میپره😂💔حالا نظر شما چیهههه؟؟ کراتین کنم یا نه؟؟ چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/06/30 | 20:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 نکن خیلیا اینجا میگن میریزه حیفه آره خودمم این چیزا رو میشنوم دودل میشم🫠 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 825 منم موهام وز میسد دو سه بار کراتین کردم اینسری کراتین و احیا کردم ولی ریزش موهام شدیده مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
دکی1402 عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 8900 من ۴ماه پیش کراتین کردم.هنوز داره میریزعکف سرم خالی شده جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
نارنگی__قرمز عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 472 آره خودمم این چیزا رو میشنوم دودل میشم🫠 حیفه موهاتو خراب نکن میشه برای حاجتم هر چند تا که خواستی صلوات بفرستی💚
656iroz عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 5283 پروتین تراپی میگن خوبه من نکردم منم موهام اشغال شدن ولی هزینه ها زیاده شاید ماسک مویی چیزی بخرم فعلا
zmpsophiya عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 1862 ابدا نکن پول زیاد جای معتبر هم کراتین هم پروتیین هم بوتاکس و امتحان کردم فقط یه مدت کوتاه شاید یکی دوماه عالیه به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
_fatemh_ عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 2969 آره خودمم این چیزا رو میشنوم دودل میشم🫠 حتی خواهرم ی مدتی ارایشگاه بود اونم میگف اونایی ک کراتین میکردن میگفتن میریزه پشیمون میشی دیگه
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 4822 من ی بار کراتین کردم دگنمیکنمموهام شدیدا چرب شدو شدیدا میریخت
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 من ۴ماه پیش کراتین کردم.هنوز داره میریزعکف سرم خالی شده وای چقد بدددآخه من همینجوری هم ریزش دارممم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 حتی خواهرم ی مدتی ارایشگاه بود اونم میگف اونایی ک کراتین میکردن میگفتن میریزه پشیمون میشی دیگه پس کنسله😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 پروتین تراپی میگن خوبه من نکردم منم موهام اشغال شدن ولی هزینه ها زیاده شاید ماسک مویی چیزی بخرم فعلا به پروتئین تراپی هم فکر کردم ولی بعضیا میگن صافی نداره زیادمیخوام ماسک مو امتحان کنم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 ابدا نکن پول زیاد جای معتبر هم کراتین هم پروتیین هم بوتاکس و امتحان کردم فقط یه مدت کوتاه شاید یکی د ... چقددد بدددکلا پشیمون شدم چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم