2777
2789
عنوان

همش وسوسه میشم برم کراتین

241 بازدید | 36 پست

حالت موهام موج داره یعنی تهِ موهام فرِ S ماننده 

حالتشو دوس دارم ولی چون وز میشه و پر پشته همش وسوسه میشم

بازم میام تو نینی سایت همه میگن ریزش میاره و فلان از سرم میپره😂💔

حالا نظر شما چیهههه؟؟ کراتین کنم یا نه؟؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

نکن خیلیا اینجا میگن میریزه حیفه

آره خودمم این چیزا رو میشنوم دودل میشم🫠

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موهام وز میسد دو سه بار کراتین کردم اینسری کراتین و احیا کردم ولی ریزش موهام شدیده

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

ابدا نکن 

پول زیاد جای معتبر هم کراتین هم پروتیین هم بوتاکس و امتحان کردم فقط یه مدت کوتاه شاید یکی دوماه عالیه

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
من ۴ماه پیش کراتین کردم.هنوز داره میریزعکف سرم خالی شده

وای چقد بددد

آخه من همینجوری هم ریزش دارممم

حتی خواهرم ی مدتی ارایشگاه بود اونم میگف اونایی ک کراتین میکردن میگفتن میریزه پشیمون میشی دیگه

پس کنسله😂

پروتین تراپی میگن خوبه من نکردم منم موهام اشغال شدن ولی هزینه ها زیاده شاید ماسک مویی چیزی بخرم فعلا

به پروتئین تراپی هم فکر کردم ولی بعضیا میگن صافی نداره زیاد

میخوام ماسک مو امتحان کنم

ابدا نکن پول زیاد جای معتبر هم کراتین هم پروتیین هم بوتاکس و امتحان کردم فقط یه مدت کوتاه شاید یکی د ...

چقددد بددد

کلا پشیمون شدم