2777
2789
عنوان

رانندگی یا شوماخری

63 بازدید | 7 پست

چجوری راننده شدین خانوما؟؟

من هی بدتر و بدتر میشم

امروز بار دوم آزمون شهریم بود ک قبول نشدم

ماشین هی خاموش شد تو سربالایی

خیلی برام مهمه که رانندگیم خوب بشه چون قراره برم شهر بزرگ و شلوغ رانندگی کنم اما الان تا سر کوچه هم نمیتونم برم انگار ترس گرفتتم و دیگ یاد نمیگیرم

قلق خاصی داره؟

اینم بگم خودم ماشین ندارم. ماشین بابام هست ک اونم بزور گیرم میاد باهاش برونم.

چجوری راننده ماهر شیم🥲

تجربه یا خاطره ای دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو رفتمبعد یجوری صدای گاز ماشین اومدم از خجالت آب شدم😂

عیب نداره...گاز ثابت باید بدی...گاز رو ثابت روی دور موتور ۱ و نیم نگه دار از اون بیش تر بشه صداش زیاد میشه...تمرین کن جوری پات رو روی پدال گاز فشار بدی که از اون حد بیش تر نشه...البته برای سربالایی به کم بیش تر گاز لازمه.

❤️❤️ 

عیب نداره...گاز ثابت باید بدی...گاز رو ثابت روی دور موتور ۱ و نیم نگه دار از اون بیش تر بشه صداش زیا ...

اره یه مشکلم اینه دور موتورو اصلا نگاهم نمیکنم ببینم چه خبره

مرسی بانوو

نی‌نی‌تونم به سلامتی به دنیا بیاد🫶🏼

منم خیلی دلهره میگیرتم. چند بار خاموش کردم یه بار یه آقایی سر کوچه بود خندید. واقعا فاقد شعور بود .چون اصلا اتفاق خنده داری نیست. اما خوبم زیاد سوتی وحشتناک یا ضایع نداشتم خداروشکر. اما هول میشم. 

اره یه مشکلم اینه دور موتورو اصلا نگاهم نمیکنم ببینم چه خبرهمرسی بانوونی‌نی‌تونم به سلامتی به دنیا ب ...

خواهش می کنم عزیزم.❤️❤️

قربونت عزیزم ولی اون تیکر تولد یک سالگی شونه به دنیا اومدن پارسال.

پس مشکل همونه...وقتی ماشین ساکنه و حرکتی نداره بدون این که دستی رو بخوابونی و اصلاً حرکت کنی فقط ماشین رو روشن کن با پدال گاز فقط کار کن تا عقربه اش دستت بیاد تا کجا باید بیاد...صدای موتور رو دقت کن تا دیگه عادت کنی که صداش تا چه حد باید باشه.

❤️❤️