2777
2789
عنوان

میشه توروقران بیاین براتون صلوات میفرستم فقط بیاین ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 35 پست
چ دکتری برم دکتر قلب رفتم گفت سالمی، دکتر معده رفتم میکروب معده داشتم یه معدت قرصشو خوردم باز ول کرد ...

خب پس دیگه مشکل ار طرز فکرته عزیزم الکی به افکار اشتباه دامن نزن خدا رو  شکر سالمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس دیگه مشکل ار طرز فکرته عزیزم الکی به افکار اشتباه دامن نزن خدا رو شکر سالمی

اره دکتر قلب همین یه ماه پیش رفتم بهم گفت سالمه

ولی علائما نشون نمیده که سالمم😂نمیدونم مشکل چیه

خستم از استرس و فکر کردن

ویتامین دی پایین بود خیلیکه قرصشو میخورماخه تا سینه درد میگیره سریع ادم فکرش میره سمت قلب از یه طرفی ...

واسه سرگیجه و حالت تهوع برو دکتر گوش و حلق و بینی

بابای منم یه مدت اینجوری بود، یه ماهه خوب شد

معده رو هم کنترل کن حتما، واسه همونه

من تنگی نفس هم میگرفتم قبلا بخاطرش

تو گوگل که سرچ میکنی خاصیتش همینه که مقاله پزشکی بیاد بالا

تو مقاله بهت بگن سرطان گرفتی، قلبت داره از کار میفته و چی که بترسی و از سایت خودشون سریع مشاوره بگیری

کلک برای پول درآوردنه

جدی نگیر اونا رو

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب برو دکتر برات قرص مینویسه و خیلی زود سرحال میشی ،رفلاکس خیلی معده رو اذیت میکنه

اخه همش فکر میکنم مشکل از معده نیست

مغزم رو چیزای بزرگ مثل قلبه

حتی عکس اکو رو تو گوشیم دارم هر لحظه میبینمش

واسه سرگیجه و حالت تهوع برو دکتر گوش و حلق و بینیبابای منم یه مدت اینجوری بود، یه ماهه خوب شدمعده رو ...

درسته

من حتی انقدر وسواس بیماری های قلبو گرفتم از اکو تو گوشیم عکس دارم هی میفرستم واسه چت جی پی تی که من چمه فلان

اخه همش فکر میکنم مشکل از معده نیستمغزم رو چیزای بزرگ مثل قلبهحتی عکس اکو رو تو گوشیم دارم هر لحظه م ...

اکو سالم بوده مشکلی نداری ،به نظرم تاقین میکنی درد رو به خودت از استرس زیاد معده درد میگیری