2777
2789
عنوان

چرا من اینجوری ام؟؟؟!!!!

306 بازدید | 29 پست

سلام.خانما من یه اخلاقی دارم که خیلی اذیتم میکنه خودمم نمیدونم چرا اینجوری میشم.بعضی روزا هیچ حسی به هیچ چیز ندارم. مثلا شب از دلتنگی زنگ میزنم نامزدم قرار میزاریم فردا همو ببینیم ولی صب هیچ حسی بهش ندارم حتی ازش بدم میاد.خیلی چیزا اینطوریه.نمیدونم چرا.حتی حس قهرو دعوا هم ندارم.مشکل خاصی هم تو زندگیم ندارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش اینطوریم🐰😅

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

من نیز😔😔 دلیلشو نمیفهمم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

منم اینجوریم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن