2777
2789
عنوان

خانوما بیاین سوال آشپزی دارم

68 بازدید | 10 پست

سلام 

نون پیتزا آماده رو مواد پیتزا رو ببینم روش و باهم بزارم بپزه یا اینکه نون رو به تنهایی به تایم کمی باید بذارم تو فر و بعد مواد رو بچینم؟

لطفاً راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با هم بذار فقط اول فر رو در حد تنور گرم کن روی آخرین درجه فر بذار داغ داغ بشه یه ربع اول توی این دما باشه بعد کم کن درجه رو بذار روی 175 یا 180 درجه اینطوری خمیرت ترد میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

با هم بذار فقط اول فر رو در حد تنور گرم کن روی آخرین درجه فر بذار داغ داغ بشه یه ربع اول توی این دما ...

اینو من در مورد خمیر خونگی گفتم برای خمیر آماده این کار رو نکن الان دقت کردم دیدم نوشتی خمیر آماده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اصن نونای اماده اینقد خشکن ک نیاز داره ی ابی هم بش بزنیبا مواد بزار

من روش رو سس قرمز میزنم ولی دوسه بار که امتحان کردم و لبه‌های نون رو که روش خالی از مواد میموند رو خیس میکردم بدتر میسوخت، دیگه بدون خیلی کردن میزارم تو فر ولی دمای فر رو میزارم رو صدو شصت، صدو هفتاد که برشته بشه و نسوزه

من روش رو سس قرمز میزنم ولی دوسه بار که امتحان کردم و لبه‌های نون رو که روش خالی از مواد میموند رو خ ...

من کلا از بیرون نمیگیرم. طعم پیتزا رو عوض میکنه

گرون هم هس . تهش هم یه مزه ترشی میده

خمیر درست میکنم

...

من کلا از بیرون نمیگیرم. طعم پیتزا رو عوض میکنهگرون هم هس . تهش هم یه مزه ترشی میدهخمیر درست میکنم

من همیشه از بیرون میگیرم و پیتزاهام همیشه خوشمزه میشه،البته من خیلی وقت میزارم برای پیتزا، اغلب مرغ درست میکنم و مرغ رو اول با ادویه و پیاز ابپز میکنم بعد ریش ریش میکنم و با روغن بی نهایت کم یه تفت میدم، قارچها رو هم جدا با ادویه سرخ میکنم که ابش بره، سس میریزم رو نون و یه لایه پنیر بعد یه لایه مرغ بعد دوباره پنیر بعد یه لایه قارچ و دوباره پنیر و بعد فلفل دلمه و پنیر😁خیلی از بیرون خوشمزه تر میشه 

من کلا از بیرون نمیگیرم. طعم پیتزا رو عوض میکنهگرون هم هس . تهش هم یه مزه ترشی میدهخمیر درست میکنم

ولی درست میگین بیرون نونش گرونتره، من دیگه واقعا نمیتونم خمیرش هم درست کنم، جونی برام نمیمونه، مردم پیتزا درست میکنن که راحت اماده شه، من جون میکنم برای یه پیتزا،چون اگه بخوایم چرب نشه و کمتر روغن بریزیم باید مرغش رو مرتب هم بزنیم که ته نگیره. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته