2777
2789

شهریه بچم شد ۶۵۰۰

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ م شد 

چ خوب شده 

کدوم شهری؟

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

شهریه ی کل 18 19

ماهی ۶۵۰۰

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
۲۵ م شد چ خوب شده کدوم شهری؟

تهران تهرانسر

ماهی ۶۵۰۰

تهران تهرانسرماهی ۶۵۰۰

آها ماهی ۶۵۰۰ نه بابا خیلی😁😁😁 شده

من ماهی تقریبا ۳ م مبدم

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

سلام حرف زدن پسرت کامل شد؟

حرف میزنه ولی واضح نه

حرف میزنه ولی واضح نه

پسر منم همینه بردم گفتار درمانی ی جلسه اصلااااا ارتباط نگرفت برگشتیم

الان مربیش راضیه از بچه های دیگه عقب نیست ؟

پسر من مثلا به خبس میگه سیس یا به چهارر پایه میگه چهار پاپا یا لیمو میگه لینو یا مو میگه نو یا پنیر میگه پییر یا برنج میگه بج یا کفش میگه کش.... موتدم چکار کنم سه سال و هشت ماهشه 

پسر منم همینه بردم گفتار درمانی ی جلسه اصلااااا ارتباط نگرفت برگشتیمالان مربیش راضیه از بچه های دیگه ...

برای من ۵ سال 

هر چی بزرگتر شن بهتر میشه والا من یک سال گفتار بردم ولی معجزه نشد بی تاثیر نبود بیشتر باید شمرده شمرده درست کلمات رو بکی

برای من ۵ سال هر چی بزرگتر شن بهتر میشه والا من یک سال گفتار بردم ولی معجزه نشد بی تاثیر نبود بیشتر ...

خیییلی نگرانشم نمیتونه ی اتفاق رو کامل و روشن بگه کلمات رو واضح نمیگه تلفظ حروف ر.ف.ل.خ.و.چ رو نمیتونه 

الان وضعیت بچه ت تو پیش دبستانی چطوره؟

همه ترسم اینه جا بمونه

خیییلی نگرانشم نمیتونه ی اتفاق رو کامل و روشن بگه کلمات رو واضح نمیگه تلفظ حروف ر.ف.ل.خ.و.چ رو نمیتو ...

گفتار میبری؟

نه منظورشون میرسونه 

نترس بچه ها مثل آدم بزرگا همو تحقیر نمی کندد