2777
2789
عنوان

چجوری آیفون 16 هدیه بگیرم

103 بازدید | 14 پست

دوست پسرم میخواد برام گوشی بخره

مطمئنم مامانم اجازه نمیده از اون طرف هم بابام هیچ وقت مستقیم درمورد دوست پسر اینا باهام حرف نزده نمیتونه تظاهر کنه تو دستم ندیده

نمیتونم هم بگم خودم خریدم چون من تاحالا تنهایی نرفتم گوشی نگرفتم بابام بوده همیشه

به نظرتون بگم پولشو بده با بابام برم بده؟

یا چجوری راضیش کنم نخره برام 

یا هم اینکه چجوری به خانوادم بگم قبول کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگی پولشو بده اصلا و ابدا کار چیپیه و بی احترامی

میتونی بگی اگر با ایفون تو دستت بری خونه خانوادت ممکنه اوکی نباشن 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بگی پولشو بده اصلا و ابدا کار چیپیه و بی احترامیمیتونی بگی اگر با ایفون تو دستت بری خونه خانوادت ممک ...

منم اصلا دلم نمی‌خواد اینو بگم

خب اینو می‌دونه میگه یه جوری راضیشون کن

بمونید براهم عشقماگه فضولی نیست درآمدش حدودا چندهیکی میشناسم مهندسه میگفت ۱۰۰

مچکرم

ببین کار آزاد متغیره خب 

جدای اون اگر کسی بساز بفروش کنه سود موقع فروش داره نه درآمد ماهانه

به پدرمادرت حقیقت رو بگوایشون هم به خانواده اش بگهتا رسما نامزد بشین کسی که هدیه گرونقیمت میخره پس ش ...

پدر مادرم میدونن خانواده اونم می‌دونن

دلم نمی‌خواد الان ازدواج کنم واقعا جدای اون شرایطش هم نیست گوشی تهش باشه ۱۰۰ تومن برای عروسی ۱۰۰ تومن یک دهم خرج ها هم نمیشه

پدر مادرم میدونن خانواده اونم می‌دونندلم نمی‌خواد الان ازدواج کنم واقعا جدای اون شرایطش هم نیست گوشی ...

خوب پس میدونن مشکل چیه ؟

راستش رو بگو

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ