2777
2789
همون پرتز فکنم بهتر باشه

دقیقن 

خیلی خوبه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروتز انجام دادم وحشتناک درد ناک بود

عزیزم یه سری سوال دارم اگه دوس داشتی جواب بده...

من می خوام انشاءالله پروتز کنم سایزم خیییلی کوچیکه بنظرت میتونم یه سایز خییلی بزرگ بزارم؟ آخه مثلا دیدم گاهی تو این خارجی ها طرف اسکلته رفته یه پروتز خییبلی گنده گذاشته و حقیقا منم چون خییلی سایزم کوچیکه دلم سایز خیییلی بزرگ می خواد...بعد سوال بعدیم اینه که بعد از چن ماه میتونیم رو سینه بخوابیم احتمال پارگی اینا هس؟...شما الان راحتید باهاش بافتش چجوره؟...تا چن وقت باید مراعات کنیم؟

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

عزیزم یه سری سوال دارم اگه دوس داشتی جواب بده...من می خوام انشاءالله پروتز کنم سایزم خیییلی کوچیکه ب ...

باید با فرم بدنم متناسب باشه که هم طبیعی بشه هم پوست و عضله‌ اذیت نشه
اگه سایز خیلی بزرگ‌تر از حد پوستت بذاری اولش قشنگ میشه ولی بعدش ممکنه کش بیاد یا زود افتادگی پیدا کنه ولی دکتر بهترین سایزی که با بدنت هماهنگ باشه رو پیشنهاد می‌ده اما می‌تونی بگی یه کم بزرگ‌تر از پیشنهادش می‌خوای
برای خوابیدن: تا دو ماه باید حتما به پشت بخوابی و مراقب باشی فشار نیاد بعد از دو ماه کم‌کم می‌تونی به پهلو بخوابی و بعد از سه چهار ماه راحت می‌شی
احتمال پارگی خیلی کمه مخصوصا اگه پروتز خوب و دکترت ماهر باشه.من الان خیلی راحتم و اصلا احساس جسم خارجی ندارم کاملا طبیعی شده
مراقبت‌ها هم بیشتر برای دو ماه اوله مثل پوشیدن سوتین طبی و محدودیت حرکت دست‌ها بعدش خیلی عادی می‌شی

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

باید با فرم بدنم متناسب باشه که هم طبیعی بشه هم پوست و عضله‌ اذیت نشهاگه سایز خیلی بزرگ‌تر از حد پوس ...

ممنون از پاسخگویی لطف کردی...

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...