اگه ماکارونیت رشته ایه، زیاد نجوشون که شل میشه. همین که با چنگال یه رشته برداری از دوطرف کامل خم بشه کافیه باید سریع آبکش کنی. مواد ماکارونیتم بجز سویا یا گوشت پیاز داغش زیاد باشه با فلفل دلمه و سیب زمینی نگینی میتونی ذرت و هویجم تفت بدی بریزی. ربش زیاد باشه. ته دیگشم کامل قابلمه رو چرب کن با روغن زیاد، یه مقدارم نمک و فلفل و زردچوبه با زیره کوهی پودر شده بریز کف قابلمه، و بعد سیب زمینی یا نون لواش بذار عالی میشه. اگه تو موادش از سیر رنده شده یا پودر سیر استفاده کنی خیلی خوش عطر میشه