2777
2789
عنوان

خانومای خونه.کدبانوها بیان کمک

145 بازدید | 15 پست

برا شام میخوام ماکارونی بپزم یکی دوبار درست کردم خیلی خوب نشد ایندفعه میخوام با کمک و راهنمایی شما عزیزان ی ماکارونی خوشمززززههه درست کنم.

خرتون که از پل گذشت زیر حرفتون نزنین  خره دیگه یهو دیدین برگشت...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماکارونیت رشته ایه، زیاد نجوشون که شل میشه. همین که با چنگال یه رشته برداری از دوطرف کامل خم بشه کافیه باید سریع آبکش کنی. مواد ماکارونیتم بجز سویا یا گوشت پیاز داغش زیاد باشه با فلفل دلمه و سیب زمینی نگینی  میتونی ذرت و هویجم تفت بدی بریزی. ربش زیاد باشه. ته دیگشم کامل قابلمه رو چرب کن با روغن زیاد، یه مقدارم نمک و فلفل و زردچوبه با زیره کوهی پودر شده بریز کف قابلمه، و بعد سیب زمینی یا نون لواش بذار عالی میشه. اگه تو موادش از سیر رنده شده یا پودر سیر استفاده کنی خیلی خوش عطر میشه

گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ میکنی ادویه میزنی و رب فراوان میزاری کنار تو قابلمه آب زیاد میزاری نمک و کمی روغن میریزی میزاری بجوشه وقتی جوشید ماکارانی رو توش میزاری تایم بگیر به مدتی که رو خود ماکارانی نوشته بزار بجوشه بعد آبکش کن و با آب حتما بشور تا نشاسته ی اضافیش بره حالا تو یه ظرف مایه رو با ماکارونی خوب مخلوط کن ته دیگ سیب زمینی برار اگه دوست نداری فقط روغن بریز ماکارونی مخلوط شده رو بریز تو قابلمه بزار نیم ساعتی دم بیاد 

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم