2777
2789
عنوان

خیانت شوهر دوستم

2154 بازدید | 121 پست

سلام دوستان.من خیلی وقته تاپیکای نینی سایتو میخونم ولی هیچوقت تاپیک نزدم تازه کاربری ساختم یه سوال بپرسم ...

شوهرم یه دوستی داره ک فامیل هم هستیم دورادور .و با شوهری با هم کار میکنن.منم با خانومش خیلی صمیمی هستم.یه مدتیه فهمیدم ک اقاهه یه زن مطلقه رو صیغه کرده  ک اون خانومه از همسر اولش یه بچه هم داره ۸ ساله.بعد من موندم ک باید اینو ب دوستم بگم یا نه؟؟دوستم خیییییلیییی خوشگل و خوش اخلاقو خوبه .همه فامیل رو خوبیش قسم میخورن.ب نظرتون بگم؟؟یا بزارم همونجوری بمونه؟؟

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نگران عواقبش نیستی بگو

نگران هستم .اگر هم بخام بگم دوس دارم با شماره نا شناس یه سر نخایی بدم ک خودش بره بفهمه

نگران هستم .اگر هم بخام بگم دوس دارم با شماره نا شناس یه سر نخایی بدم ک خودش بره بفهمه

اره اینجوری بهتره

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

کسی حاضره اینجا به دوستم پیام بده؟تو تل .ایدی شو بدم بعد بگ و دلیت اکانت بزنه

اول کاش همسرشو بتونی به صورت ناشناس تهدید کنی 😬😑

خیلی دلم میخاد شوهرم اجازه نمیده میگ ولش کن دردسر داره

عزیزم بهتره دخالت نکنی اما اگر هم تصمیمت این هست که بگی با ادله کافی و مستندات بگو. شاید خود دوستت در جریان باشه اما نخاد کسی بدونه. ای کار عواقب سنگینی داره

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺