2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😭😭😭😕😕😕

180 بازدید | 13 پست

از دستش خسته شدم واقن

یکسره داره جیغ میزنه صب تا شب داره خونرو اینور اونور میکنه 

ب نوه هاش فوش میده منم بشینم باهام ضد میفته 

ک من کار میکنم چرااین نشسته😔خب من باردارم نباید زیاد کار کنم از صبم خونشو جارو کردم ظرفارو شستم ناهار درس کردم خب چیکار کنم من 

بعدم زنگ میزنه جلو من به دخترش میگه اره دارم تنهایی کار میکنم خونه پر گوه شده

اونم میگه پس مینا(ینی من)کجاس چرا کمکت نمیکنه اینم غر میزنه

هی ام بهم میگه تو تنبلی هیچی بلد نیسی شوهرت راضی نیس ازت ..دیشبم بهم میگفت یبار شنیدم در جواب فوش شوهرت توام به ما فوش دادی از اون موقع دیگه ازت خوشم نمیادو دوست ندارم

فقط دلم برات میسوزه باهات حرف میزنم

منم هیچی نگفتم فقط لبخند زدم بش 

(بخاطر اینکه شوهرم رفته کارخونه شمال برای کار موندم خونشون و هیچ جوره شوهرم  راضی نمیشه ک بمونم خونه خودم)

من افسردگی گرفتم تو بارداری و باید تو آرامش باشم اینجا ام پر انرژی منفی و فوش و تحقیره بدتر عصابم بهم میریزه

بلند شو برو خونه ات.  به شوهرتم بگو مادرت راضی نیست من اونجا باشم مدام باهام دعوا می کنه  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاری به حرفش گوش میکنی؟؟ خودت رو بزن به تهوع و کمردرد و مریضی بگو من باردارم نمیتونم کار کنم....پسرت هم مجبورم کرده اینجا بمونم وگرنه مزاحم شما نمی شدم...کار نکن براش ..بذار هرچی میخواد به هرکی میخواد بگه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

پاشو برو خونه خودت اینقدر هم تو سری خور و ترسو نباش که شوهرم راضی نمیشه تنها برم خونه خودم یکم جسارت ...

عزیزم خب برم خونم بعد اینکه از شمال برگشت روزگارمو سیاه میکنه بخاطر زندگیم حرف نمیزنم وگرنه میدونم چیا بگم بهش و تو سری خور و ترسو نیستم