2777
2789

هرکیو میبینم داشته هایی داره که از تحریم و ماشه و جنگ و کوفا و تورم نترسه. ولی ما فقط نگاه. طلاهامم تو مواقع نیاز میفروختیم. از خودم بدم میاد. آدم فقیر نباشه بهتره. بچه هم همون بهتر که ندارم که فقر بهش هدیه بدم. فعلا که هرچی در میاریم خرج نیازهای اولیه میشه و دریغ از پس انداز... اگه پشت و پناهی تو زندگیتون دارید قدر بدونید. 

من هم همین الان خیلی دلم گرفته بود 

واقعا هر روز داریم فقیر تر میشیم 

فقط داریم به قهقرا میریم باور کن ده درصد مردم ایران گرونی شاید اصلا روشون تاثیر نداره ولی بقیه رو داره نابود می کنه 

صد میلیون درآمد تو شهرهای بزرگ یعنی به زندگیه معمولی 

ولی می‌دونی برای رسیدن بهش چه پوستی از آدم کنده شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همین اوضاع مملکت و اقتصاد، انقدرا آدما هستن دارن پول حلال و زیاد درمیارن. نا امید نشو

فک میکنی هزارتا بدبختی نمیکشیم برا پول درآوردن؟ معلومه میشه پول درآورد ولی بحث اینه این مملکت دیگه جایی برا امثال منی که تا قبل از این سالها ملک و طلا و پس انداز نداشتیم نداره. هرچیم دربیاد خرج شکم و دکتر و لباس

من هم همین الان خیلی دلم گرفته بود واقعا هر روز داریم فقیر تر میشیم فقط داریم به قهقرا میریم باور کن ...

من هرکیو میبینم خوشه و پولداره. اکثر اطرافیانم اینجورین. شاید حتی تورم هم به نفعشونه. 

فک میکنی هزارتا بدبختی نمیکشیم برا پول درآوردن؟ معلومه میشه پول درآورد ولی بحث اینه این مملکت دیگه ج ...

قطعا همه در حال تلاشن، من نگفتم شما کاری نمیکنی. ولی همچنان هستن کسایی که همین الان از صفر شروع میکنن و به خیلی چیزا هم میرسن

من هرکیو میبینم خوشه و پولداره. اکثر اطرافیانم اینجورین. شاید حتی تورم هم به نفعشونه.

نه اتفاقا برعکس 

مثلا ماها که حقوق بگیر هستیم گرونی فقط باعث میشه قدرت خریدمون بیاد پایین تر اول از همه هم شروع می کنیم به زدن از چیزای غیر ضروری تر مثل آرایشگاه خرید لباس ... 

خوب وقتی من پول نداشته باشم این مشاغل هم نمیتونن به اندازه قبل کار کنند به علاوه اینکه اجاره مغازه ها پول آب و برق و همه چی زیاد شده 

کاری به آرایشگاه های برند و خیلی معروف ندارم ولی آرایشگاه های اطراف ما خیلی هاش داره جمع میشه چون میگن نمیصرفه سوپر. مارکت ها که می بینی همه جمع شده 

مسئله که فقط خونه و ماشین و طلا نیست همه اینا رو هم داشته باشی باز هم گرونی روی اصل زندگیت تاثیر می‌گذاره 

آره شاید یه سری آدم باشند بگن وای صد گرم طلا خریدم تو گرمی سه تومن شد سیصد میلیون الان نزدیک یک میلیارد 

اینا واقعا خوشحالی نداره چون باز هم یک میلیارد پولی نیست 

قطعا همه در حال تلاشن، من نگفتم شما کاری نمیکنی. ولی همچنان هستن کسایی که همین الان از صفر شروع میکن ...

یه درصد ناچیزی از آدما از صفر میتونن به جایی برسن تو این شزایط. من و همسرم تو شغل آزادیم. بخوام از هزینه ها بگم اشک آدم در میاد. 

نه اتفاقا برعکس مثلا ماها که حقوق بگیر هستیم گرونی فقط باعث میشه قدرت خریدمون بیاد پایین تر اول از ه ...

همون یه میلیاردی که میگی پولی نیست هم ما نداریم عزیزم. اقلا کسی که طلا داره خونه داره یه مقدار آسیب پذیریش کمتره تو برهه های حساس. و دیرتر ترکش های بحران بهش میرسه.