2777
2789
عنوان

دعای قطعی برای حاجت روایی

122 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی دعایی سراغ داره که توی زمان کم مثلا 2 3 هفته ازش نتیجه گرفته باشه؟ 

یا مثلا به امام خاصی توسل کرده باشین؟

یگ کاری باید درست شه خیلی خیلی استرس دارم و میخوام حتما همونی که توی ذهنمه بشه ...

سلام من دیشب یه دعایی خوندم که امام زمان و خواب ببینم بعدش گفتم اقا بهم بگو به حاجتم میرسم یانه شب خواب دیدم یکی ازم درباره روضه حضرت ابوالفضل پرسید میگم میتونه یه نشونه باشه یعنی بگه به حضرت ابوالفضل توسل کن تا حاجتت برآورده بشه

حالا شماهم به حضرت ابوالفضل توسل کن انشاالله حاجت روا بشی 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دیشب یه دعایی خوندم که امام زمان و خواب ببینم بعدش گفتم اقا بهم بگو به حاجتم میرسم یانه شب خ ...

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم 

من به مادرشون خانم ام البنین توسل کردم ... روش خاصی برای توسل به خود حضرت عباس هست؟ 

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله حاجت روا باشی 🌹❤️🌹

زنده باشین ممنونم 

فقط الان سرچ کردم دیدم روشش این هست بعد خوندن نماز باید بری زیر آسمان رو به قبله و یک دعایی رو بخونی 

خونه ما هم تراس و حیاط نداره حتی پنجره ها هم رو به قبله باز نمیشه

چیکار میتونم بکنم؟ 

زنده باشین ممنونم فقط الان سرچ کردم دیدم روشش این هست بعد خوندن نماز باید بری زیر آسمان رو به قبله و ...

بله، وقتی بخون که میخوای بری بیرون

یا مثلا خونه مادریت اگر حیاط داره

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد