2777
2789
عنوان

خواهرم و مشکلش با شوهرش بر سر پول 😬😬😬😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست
خب دیگه شاغله این همه سال زنا شستن پختن تمیز کردن حالا جفتشونم که شاغلن خواهرتونم که خونه دار نیست ...

نه خواهرم پول خودش رو خرج خونه نمی کنه 

فقط پول شوهرش میبره

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهرم پول خودش رو خرج خونه نمی کنه فقط پول شوهرش میبره

کار درست همینه خرج خونه رو مرد باید بده

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم مث خواهرتم با این تفاوت ک خونه ندارم ، غذام درست میکنم بخدا زیاده خواه نیستم فقط لیاقتم بیشترا ...

عزیزم ایشالله حل بشه بله خب خانم هم حقی داره 

بعضی مردا درک ندارن

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

مشکل اینه زندگیشون داره می پاشه

شوهرش خیانت نکرده یا؟

چرامادرت میگه به شوهرت برس میگه لیاقت نداره

آدم طرفو دوسداشته باشه که نمیگه

ا

کمالگرا همچیروخوب خاستنه

نه خراب کردن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

کار درست همینه خرج خونه رو مرد باید بده

آره خواهرم پول خودش یا پس اندازه می‌کنه یا طلا میخره 

تا حالا یک کبریت هم نخریده واسه خونه

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

شوهرش خیانت نکرده یا؟چرامادرت میگه به شوهرت برس میگه لیاقت ندارهآدم طرفو دوسداشته باشه که نمیگهاکمال ...

کمالگرا وقتی یه چیزی خوب نباشه ، میزنه زیر بقیه ی چیزا ، اونا رو هم خراب میکنه

شوهرش خیانت نکرده یا؟چرامادرت میگه به شوهرت برس میگه لیاقت ندارهآدم طرفو دوسداشته باشه که نمیگهاکمال ...

نه خیانت نکرده وضع مالیش هم خوبه

خونه ماشین 

منتهی خواهرم توقعات فضایی داره 

خواهرم پول دوسته 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

عزیزم ایشالله حل بشه بله خب خانم هم حقی داره بعضی مردا درک ندارن

اگ غر نزنم دعوا نکنم  همین تلاشیم ک میکنه دیگ نمیکنه  ، شل میکنه و ..... ادم حسودی نیستم خودمم با کسی مقایسه نمیکنم اما حقمه ی خونه و ماشین خوب داشته باشم چندماهی ی مسافرت ، مگ ادم اززندگیش چی میخواد

اگ غر نزنم دعوا نکنم همین تلاشیم ک میکنه دیگ نمیکنه ، شل میکنه و ..... ادم حسودی نیستم خودمم با کس ...

دقیقا منتهی مردی که با غر زدن تهیه کنم اون ذوق آدم کور میشه

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

کدوم جا 😂

من خودم تو اطراف خیلییی اینطور موردا دیدم مثلا پدر مادر خودن آدل زندگی خیلی ندار بودن ولی مامانم باهاش ساخت الان خداروشکر وضعشون خوبه بابام هم ابنو مدیون مامانم میدونه و هر چقدر بخواد خرج میکنه ولی دایی و زن داییم با اینکه خیلی همو نیخواستن و عین لیلی مجنون بودن زن داییم مثل خواهرت کمی بیشتر از کمی پر توقع بود یعنی شوهرش پدرش درمی امد عین میرفتم خرج ناخنش میکرد هنیشه خدا هم سر سنگینی میکرد بعد به مدت هم دیکه داییم فک کرو فقط به خاطر پولش میخواد و سرد شد ازش و طلاققق امیدوارم این اتفاق برای خواهرت نیوفته ولی بهتره اکه میخواد ته زندگیش به این جاهای نا قشنگ نرسه بهتره کمی بیستر بسازه😁🤌 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

آره خواهرم پول خودش یا پس اندازه می‌کنه یا طلا میخره تا حالا یک کبریت هم نخریده واسه خونه

بله درستشم همینه حداقل تو ایران درستش همینه

چون زنها تمام حق و حقوقشون رو بعد از ازدواج از دست میدن و خیلیاشون قبل از ازدواجم اصلا نیست که بخواد از دست داده بشه
حق خروج از کشور حق شهادت زن در دادگاه حق ارث حق دیه ( خون بها )  حق حضانت حق طلاق تابعیت (صدور شناسنامه و گذرنامه برای فرزندان مادر ایرانی و پدر خارجی) حق انتخاب شغل و ادامه تحصیل

استدلال سنتی که قانون این حکومت طبق همونه اینه که مردان وظیفه تامین نفقه خانواده را به عهده دارند و سهم و حق بیشتر به جبران این مسئولیت هست حالا جدا از اینکه خانوم هم تو ایران کار میکنه و ما نان آور زن هم داریم ولی عملا شوهر شما میتونه بیاد بگه اقا من نمیخوام زنم کار کنه اجازه نمیدم بره خارج ! حتی دیه سقط جنین برای دختر ۳۰۰ میلیون برای پسر ۶۰۰و جنسیت نامشخص۴۵۰ عملا تو این حکومت زن نصف مرده

عدالت این حکومت همینه 

این همه حق و حقوق میگیرن بعد واسه مهریه میسوزن اونم که الان تغییر دادن نمیشه گرفت 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠