2777
2789

بچه ها یکی از خواهرای من کل عاشق پول 😂

شوهرش وضع مالی خوبی داره 

خونه و ماشین هم داره 

منتهی خواهرم زیاده خواه هست در حدی که باورتون نمیشه 

نه به شوهره محل میده تازه غذا هم نمی پزه 

میگه لیاقت نداره مادرم راهنمایش کرد ولی خب یک کمالگرای تمام عیار و خودشو رو با همه مقایسه می‌کنه یک جاری هم داره شده قوز بالا قوز 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم بیچاره دامادتخواهرت عقده هاشو داره خالی میکنه، کاش ازدواج نمیکرد و یکی دیگه رو‌بدبخت ...

بخدا ما پدرمون کم نذاشت ولی خب زیادخواه هست

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

بخدا ما پدرمون کم نذاشت ولی خب زیادخواه هست

زیادی خواهی بد نیست ولی به اندازش

نه اینکه به شوهرشو زندگیش محل نده بگه لیاقت نداره اسمشو بذاره زیادی خواه و کمالگرا

اگه شوهرش لیاقت نداشت پس چرا زنش شد؟ چرا پولاشو خرج میکنه؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

زیادی خواهی بد نیست ولی به اندازشنه اینکه به شوهرشو زندگیش محل نده بگه لیاقت نداره اسمشو بذاره زیادی ...

کمالگرا که هست 

منتهی اول خواهرم با دو دلی ازدواج کرد 

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

عجب 😐😐

خوب چی بگم، شکر گزاری بلد نیست

ببین یکی از دوستام این شکلی بود

از این کلاس های خود عنوان پنداری هم رفت

بعدش دست شوهر یه لیوان آب نمی‌داد

جدا شدن ، مهریه رو گرفت و خونه و ماشین ، جو گرفت مهاجرت کرد، الان به غلط کردن افتاده، ۴۲ سالشه، نه بچه داره نه کسی ، کشور غریب، میگه بمیرم کسی نمی فهمه، شوهرش هم ازدواج کرده نمیشه بهش برگرده

ادم توی این اقتصاد دوستش به دهنش میرسه باید شاکر باشه دیگه

بچه های محمد رصا شاه ، توی قصر به دنیا اومدن ، دو تاشون توی جوانی فوت شدن، ادم مگه تا آخر سرنوشت بقیه میدونه که مقایسه کنه

الان یکی تو فامیل ما نماد خوشبختی بود ، الان چند سال ام اس شدید گرفته و با پرستار و اینا فقط تکی خونه هست ، زیرش لگن میزارن

ما فردای کسی رو نمیدونیم پس مقایسه بیخود هست

خوب چی بگم، شکر گزاری بلد نیستببین یکی از دوستام این شکلی بوداز این کلاس های خود عنوان پنداری هم رفت ...

درود بر شما 

به من امید داد 

قشنگ بود 🙏🤍

دنبال زیرخاکیم ...👀👣