2777
2789
دوتا یکیش کلاس دوم و یکیش هم پنجم

اگه کیفیتشون سالمه که اشکال نداره..بشور دوباره استفاده کنن

لوازم التحریر روفعلا چیزای ضروری رو بگیر ..در طول سال لازم‌شد باز میگیری..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته قابل توجه اونایی که میگن بسه دیگه میگم که انقدر لوازم التحریر گرونه که با دوتومن فقط میشه چندتا وسیله گرفت یعنی یه مشت خورد ریز دفترومدادوخودکاروخط کش و این چیزا ولی خب وقتی نباشه چاره ای نیست میشه کمتر و ارزان‌تر خرید

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چه اشکال داره ؟ منم بچه هام کیف و فرمشون سالم بود همونو امسال میبرن . این چه رفتاریه که ما والدین داریم چرا بعضی سازش ها رو به بچه مون یاد نمیدیم ؟ الان خیلی عمده فروشا تخفیفای خوب زدن نمایشگاه ایران نوشت هم هست با انرژی مثبت برو به اندازه هم بخر هم روحبه بچه خراب نمیشه هم کارت پیش رفته .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
البته قابل توجه اونایی که میگن بسه دیگه میگم که انقدر لوازم التحریر گرونه که با دوتومن فقط میشه چندت ...

پارسال نزدیک ۴تومن گرفت حتی خودشم گفت وای سال دیگه چیکار کنیم ولی الان ۲تومن داده

البته قابل توجه اونایی که میگن بسه دیگه میگم که انقدر لوازم التحریر گرونه که با دوتومن فقط میشه چندت ...

لوازم تحریر همینان دیگه شما ب چی میگین لوازم تحریر پس😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
پارسال نزدیک ۴تومن گرفت حتی خودشم گفت وای سال دیگه چیکار کنیم ولی الان ۲تومن داده

همون پس پارسال یادش مونده امسال دررفته

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

لوازم تحریر همینان دیگه شما ب چی میگین لوازم تحریر پس😂

خب من دوتومن واسه یه نفر خریدم الآن ایشون میگه دوتا بچه هست خب طبیعتا دوبرابر میشه دیگه باور کن هیچی هم زیاد نخریدم مثلا شیش تا دونه دفتر یه بسته مدادرنگی سه تا مداد قرمز و سه تا مداد سیاه تراش و پاک کن و خودکار چندتا مقوا وست خط کش و چندتا خورده ریز همینطوری