2777
2789
عنوان

اگه خواستگارتون سیگاری بکشه

206 بازدید | 34 پست

و خط قرمز شما باشه قبول می کنین؟

من قبلا یک خواستگار داشتم از لحاظ اخلاقی خوب بود پسر مطیع حرف گوش کن و خیلی منو میخواست

ظاهرش خوب بود ولی تحصیلات نداشت و کارش سخت بود درامدش هم متوسط

با تحقیق زیاد فهمیدم قبلا سیگار بنگ می کشیده و قرص میخورده بعد وقتی اومده خواستگاری من گذاشته کنار که برای آزمایش عقد به مشکل نخوره...

من یکی از اعضای خانوادم اعتیاد داره و تمام عمرم خون جیگر شدم پیر شدم بخاطرش مثلا توهم زدناش و بزور پول گرفتناش و....

بخاطر همین تجربه بد خواستگارم رد کردم

اما الان میبینم مورد مطمئن پسر خوب خوش اخلاق نیست

احساس پشیمونی میکنم

البته واسه این خواستگارم پشیمون شدم وقتی میخواستم بهشون بفهمونم دیر شده بود نامزد کرد

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلاااااا اینایی ک گفتی اصلا آپشن نبودا

اخه اخلاقش خوب بود عاشقم بود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
سیگاری منظورت حشیشه؟ هر کی حشیش بکشه دیوونه میشه

سیگار بنگ

خط اول پیامت گفتی خط قرمز

خط قرمز یعنی تحت هیچ شرایطی قبولش نمیکنی! اگه درموردش شک میکنی خیلی خط قرمز نیست بیشتر خط صورتیه😂

من باشم تحت هییییییچچجج شرایطی ادمی که سابقه ی مصرف داره وارد زندگیم نمیکنم تحت هیییییییچچچچچچ شرایطی

نه زیاد مهم نیست برام

البته الان همسرم سیگاریه یکی از اعضای نزدیکمم سیگاریه همینا باعث شد خودمم سیگاری بشم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟