2777
2789
عنوان

نسل مردای خوب منقرض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ادم خوب نمونده دیگه به این فکر میکنم کلا ازدواج نکنم تو زندگیم و وضعم خوب شد بچه به فرزندخوندگ ...

منم دقیقا همین فکر رو میکنم

ترجیح میدم با اینا اصلا ازدواج نکنم

یه مشت مزخرف خودشیفته و خودخواه نه ذره ای احساس امنیت به آدم میدن نه ذره ای مردونگی و حمایتگری دارن

واقعا آدم با چه امیدی باید با اینا ازدواج کنه

من خواستگار زیاد دارم ولی اصلا مردونگی حس نمیشه درشون

یکی دوتایی که حس میشه هم مشکلات دیگه دارن

تو چند سالته؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

نمیخوام بگم از مردا متنفرم ...ولی  برای  زندگی خودم  میگم ، از دور در حد سلام والسلام  و تمام،اصلا دلم نمیخواد هیچ مردی با هیچ  نسبتی تو زندگیم باشه،انقدر که ازار روحی و روانی و جسمی دیدم ازشون...نابود شدم

منم دقیقا همین فکر رو میکنمترجیح میدم با اینا اصلا ازدواج نکنمیه مشت مزخرف خودشیفته و خودخواه نه ذره ...

من 18 سالمه 

ببین اصلا حس امنیت ولش همشون چشمشون اینور اونور دنبال تنوع ان هر روز اخبار جدایی خیانت مرگ  دعوا های وحشتناک  

تو نسل های جدید واقعا مرد ها دیگه مرد نیستن 

من یکی که دردسر نمیخوام 

من 18 سالمه ببین اصلا حس امنیت ولش همشون چشمشون اینور اونور دنبال تنوع ان هر روز اخبار جدایی خیانت م ...

همچین گفتی فکر کردم چند سالته

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود