2777
2789
عنوان

فرق خیانت زنها با مردها

284 بازدید | 17 پست

خیانت مردها بیشتر دلیل جسمی داره و خیلی ربطی به احساس و اینه نداره

اما زنها بیشتر خیانتشون دلیل احساسی داره

برخلاف تصور رایج که فکر میکنن اکثر خیانت زنها به خاطر ناتوانی شوهر در ارضای جسمی همسره واقعیت اینه اگه مردی بتونه همسرشو سرشار از محبت کنه و بهترین لحظات رو براش خلق کنه اون زن حاضره سالها ناتوانز مردشو تحمل کنه اما خیانت نکنه

موافقم 

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم 

ولی خب آدم روانی و مریض هم هست که بدون دلیل تو قیدو بند هیچ تعهدی نیستن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

اینا همه توجیهه گلم

یعنی اون مرد نمیتونه ماه آخر بارداری رو تحمل کنه حتما باید خیانت کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خیانت نیازمند ذات هرزس

بقیش میشه بهونه و توجیح که ذات هرزه رو مخفی کنیم

تمام

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯