2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهشاً هرچی می‌دونی بگو از نقاهتش عوارضش من تصمیم به عمل دارم دکترم گفته تو این هفته بیای ولی ...

منو بیحسی نخاعی کرد دکتره بعد کیسه ادرارگذاشت برام واز اولشو تنگ کرد تا اخرش شب اول درد داشتم چون کیسه هم همرام بود یکساعت بعد عمل رفتم خونه بعدش دیگه از روز دوم خوب بودم وپمادایی که دکترداد رو استفاده کردم ولی ارزششو داره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
منو بیحسی نخاعی کرد دکتره بعد کیسه ادرارگذاشت برام واز اولشو تنگ کرد تا اخرش شب اول درد داشتم چون کی ...

به من گفت تا بالا باید دوخته بشه بعد میگن مثل سزارین که خطش بی حسه ببخشید اونجا هم بی حس میشه و نقاهتش هم گفتن خیلی سنگینه تا دوماه رابطه نباشه و تا دو هفته درد داره 

من با بابیت پلاستی می‌خوام انجام بدم 

بعد گفت ممکنه که دوباره بعد چند سال مثل الان بشه که دودل شدم

به من گفت تا بالا باید دوخته بشه بعد میگن مثل سزارین که خطش بی حسه ببخشید اونجا هم بی حس میشه و نقاه ...

نه عزیزم برنمیگرده مثل قبل تقریبا ۴۰روز نزدیکی نباید داشته باشی بقیش اوکیه نه بابا چی بیحس میشه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴