2777
2789

ببخشین همچین کلمه ای رو صریح میگم

ولی بعضیا واقعا عقده و روانی ان 

یکی میاد یه تاپیکی میزنه بنده خدا چناننن میپرن بهش و عقده ای بازی در میاره و همرووو به جون هم میندازه

جالبه این افراد قشنگ مشخصه که یه شخص سادیسمی هستن

علنا میگن ما دوست داریم جرو بحث حرصی بشو نمیدونم ریپلای بزنی 

چرا ادما اینجوری وحشی شدن

نی نی یارم که ماشالله عین خیالش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سطح سواد و فرهنگ کاربرها و محتوای تاپیک‌ها سقوط کرده.

شبیه خودشون هم رفتار نکنی یه برچسبی پیدا می‌کنن بهت می‌چسبونن که باهات بجنگن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من خودم تاپیک زدم میگن بچه ای میگم 17 سالمه میگن کاش مامان و بابات رو گوشیت نزارت داشته باشن 

آخه به تو چه ننه بابام دیدن صلاحیت دارم  

بعد مثلا میخوان بگین ما خیلی با حیایم

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

🤣🤣🤣 شاید باید از نی نی سایت خداحافظی کنم🫡

محاله. نمی‌تونی😂 مثلا ببین من سه ساله می‌خوام خداحافظی کنم هنوز اینجام😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واقعا سطح سواد و فرهنگ کاربرها و محتوای تاپیک‌ها سقوط کرده.شبیه خودشون هم رفتار نکنی یه برچسبی پیدا ...

بقول معروف هرچقدر زور داشته باشی 

زورت به ادم بی حیا نمیرسه

حقیقتا من کم میارم🤣 

من خیلی تاپیک ها میرم ندیدم کسی بد حرف بزنه

خداروشکر که هنوز بهشون بر نخوردی

انقدر بی ادب و عقده این یه حرفای میزنن ادم میمونه با خودش 

که ایا اینا از تیمارستان فرار کردن یا از اونجا دارن ریپلای میکنن